FeaturedHaberler

Yeni Ford Focus Hatchback, ağır kamuflajıyla yakalandı!




Ford, yeni Focus’un gelişim çalışmalarını sessiz sedasız sürdürmeye devam ediyor. 5 kapılı Focus Hatchback, Amerika’da ağır kamuflaj ile test edilirken objektiflere yakalandı.

Yeni Focus Hatchback’in arkasında radikal yenilikler!

Testlerde görüntülenen yeni Focus Hatchback‘in tasarımı ağır kamuflaj altında pek belli olmasa da bazı detayları anlaşılabiliyor. Mevcut modelin tasarımı büyük ölçüde korunurken, genişleyen iç mekanın etkileri değişen yan profilden görülüyor. Arka bölümde ise alçaltılmış yaşam alanının yanı sıra dik açılı bagaj ve bumerang şeklindeki stop lambaları net şekilde belli oluyor.

Donanım tarafında dijital gösterge paneli, yeni bilgi-eğlence sistemi ve otonom sürüş asistanı gibi özelliklerin geleceği yeni Focus’un motor seçenekleri henüz açıklığa kavuşmadı. Ancak başlangıç olarak mevcut 1.0 litre EcoBoost motorun güncellenmiş bir versiyonunun bulunması bekleniyor. 2018’in ikinci çeyreğinde tanıtılacak olan dördüncü nesil Focus’u 2019 yılında yollarda görebileceğiz.

Kaynak: AutoBlog

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

5 Yorum

  1. Ağır kamuflajli olduğundan birsey almak zor fakat arkasından sezimlemeye çalışıp fiesta yi düşününce ford ileriye değil geriye gidecek gibi bir izlenim aldım.

  2. ford yine ford her zaman kaliteli bir yol tutuş kulanışlılık arıyorsan yine ford diğer sıradan ruhsuz vag grubu ve japonlara verilmez ama ford direk alınır.

    1. Tabiki haklısınız ölüsü de ford da slogan go further ken yakışmaz geriye gitmek şöyle mondeoya benzesin fiestaya değil bakalım görelim

      1. Keşke Ford o eski Ford olsa. Cocuklardan dolayi 2017 C-Max aldım. Sıfır otomobil bildiğin dökülüyor. Hayatımda bu kadar kalite yoksunu, bu kadar işçilik yoksunu bir otomobil daha kullanmamıştım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu