Haberler

Mustang GT Performance Pack Seviye 2 ile karşınızda




Ford, makyajlanmış Mustang GT üzerinde birtakım oynamalara imza atarak Performance Pack Seviye 2‘yi gün yüzüne çıkardı. Mevcut Performance Pack’in halihazırda sunduklarının üzerine birtakım yeni özellikler ekleniyor.

Mühendisler ve tasarımcılar otomobilin dışına ekstra özen göstermiş. Otomobil, 130 km/s hızda 11 kg bastırma kuvveti (downforce) yaratan ön lipe ve yeniden tasarlanmış bir arka spoylere sahip.

Ek olarak otomobil, geliştirilmiş direksiyona, modifiyelenmiş MagneRide amortisörlere sahip. Donanımda ayrıca Performance Pack Seviye 1’e kıyasla daha sıkı yaylar ve dengeleme çubuğu mevcut.

Üzerinde 305/30 Michelin Pilot Sport Cup lastikleri bulunan 19 inç jantlarla yeni süspansiyonlar birleştiğinde Mustang GT artık asfalta 13 mm daha yakın.

Performance Pack Seviye 2 yalnızca manuel!

Beklendiği gibi, Ford’un yeni performans donanımını yalnızca manuel şanzıman ile geliyor ki bu durum otomobili biz petrolhead‘ler karşısında daha da yüceleştiriyor.

Performance Pack Seviye 2, önümüzdeki ilkbaharda Kuzey Amerika’da siparişe açılacak fakat bu donanımın fiyatının ne olacağı henüz belli değil.

Sergen Satır

Merhaba, ben Sergen. 1997 doğumluyum, İzmirliyim. Mütercim-tercümanlık öğrencisiyim, bir de otomobillere son derece meraklıyım. Otomobillere olan ilgim ve bilgim her geçen gün artıyor. Edindiğim deneyimlerin çoğunu Otopark.com'a borçluyum. Şimdi ise hedefim Otopark'ı olduğundan çok daha iyi bir konuma getirmek.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Eski Mustangler nerede yenileri nerede! Ford iyice Mustangleri çirkinleştirmeye başladı. Ford bu değil sen Fordsun neden tasarımda Korelilere özeniyorsun. Ford’un eski tasarımları bence çok daha iyiydi. Ön panjuru aynı Astonlardan izler taşıyor

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu