FeaturedVLOG

5 maddede Yeni Ford Fiesta | VLOG




B segmentinin en güçlü oyuncularından Fiesta yenilendi. Sinan bu VLOG’unda size yeni Ford Fiesta tercih etmeniz için 5 maddeyi sıralıyor!

Bang & Olufsen ses sistemi

Süpermini sınıfında bir ilk: premium ses sistemi. Yeni Fiesta’nızı isteğe bağlı sunulan Bang & Olufsen marka ses sistemiyle sipariş edebilirsiniz.

Motorlar

Yeni Fiesta hem alışkanlıklarınıza hem de sürüş stilinize uygun motor seçeneklerine sahip. Otomobil, 1.0-litre EcoBoost ve 1.1-litre benzinli ile 1.5-litre TDCi dizel motorlarla sunuluyor.

Yol tutuş

Fiesta her zaman segmentinin yol tutuş ve sürüş keyfi konusunda referans noktası olmuştur. Yeni model de bu geleneği sürdürüyor.

Güvenlik

Aktif ve pasif güvenlik sistemleriyle Fiesta, sizi eskisinden daha da çok düşünüyor! Otomobil yeni neslinde artık gelişmiş sürüş asistanlarına da sahip.

Donanımlar

Yeni Fiesta 4 donanım seviyesiyle satılıyor: Active, Titanium, ST-Line ve Vignale. Bütçenize göre ve ihtiyaçlarınızı karşılayan bir Fiesta bulmak pek zor değil!

Takipçiye not: Bu ve bunun gibi kısa videoların devamı gelsin mi? Lütfen yorumlarda bizimle paylaşın!

OTOPARK

Sürücünün Adresi.

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. Video videodur bol bol gelsin 🙂 Sinan birde and ile görüştüğünde söyle de bir video çeksin ne yapıyor ne ediyor özledik. İlla otomobil olacak diye birşey yok. İlkay zaman formatında olabilir 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu