Haberler

Macan Turbo’ya Porsche Exclusive yorumu




Macan ailesinin en güçlüsü, “Porsche Exclusive” versiyonuna kavuştu. Model, standart versiyona göre daha fazla kişiselleştirme seçeneğine sahip ve Performans Paketi standart olarak sunuluyor.

Porsche Macan Turbo Exclusive Performance Edition (uzun bir isim…), 440 HP’lik 3.6-litre çift turbo V6 motorla belirli ülkelerde satışa sunulacak.

Hem içeride hem dışarıda Porsche Exclusive detayları

Otomobilin hem içinde hem dışında Porsche Exclusive’in dokunuşları fark ediliyor. En çok göze çarpan farklılık ise, opsiyonel olarak sunulan renk seçenekleri. Fotoğraflarda gördüğünüz “Voodoo Mavisi” bunlardan biri.

21 inçlik siyah Turbo Design jantlar, LED ön farlar ve karartılmış stoplar Macan Turbo’nun standart özellikleri. Exclusive versiyonu ise Carmine Kırmızı rengi ön spoyler, arka rüzgarlık ve yan detaylara sahip.

Otomobilin iç mekanı ise siyah-kırmızı renk kombinasyonuna sahip. Siyah deri döşemelerde Alkantara ve Garnet Kırmızısı detaylar bulunuyor. Dikişler, kafalıklardaki “turbo” logosu, emniyet kemerleri, Sport Chrono’nun saati ve otomobilin anahtar kılıfı da aynı kırmızı renge sahip.

Performans Paketi standart sunuluyor

Çift turbolu 3.6 litrelik motor, standart Macan Turbo’da 400 HP güce sahip. Exclusive versiyonda standart sunulan Performans Paketi‘yle bu güç 440 HP‘ye ulaşıyor. 600 Nm‘lik maksimum tork ise 1,500-4,500 devir aralığında emrinize amade. Otomobil sıfırdan 100 km/s’ye 4.4 saniyede çıkıyor, son hızı ise 272 km/s.

Macan’ın yeni versiyonu limitli sayıda üretilecek ve şu an siparişe açık. İngiltere’de 86,267 Pound’dan başlayan bir fiyatlandırmaya sahip otomobilin ilk teslimatları Ocak 2018’de başlayacak. Exclusive Edition sahipleri, otomobilleriyle birlikte kendilerine özel bir sürüş eğitimi alma hakkına da sahip olacaklar.

OTOPARK

Sürücünün Adresi.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Elektirikli olmayan hiçbir araba benim icin önemsizdir…
    atmosferik motorlar artık bitmiştir…Son dönemlerine şahitlik ediyoruz..elektirikli motora gecen kazanacak gecemeyen yok olacak bunu hep birlikte görecegiz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu