FeaturedHaberler

Makyajlı Range Rover tanıtıldı




Gün içersinde Youtube’da sızdırılan ve sonra silinen videosunun ardından, 2018 model makyajlı Range Rover resmi olarak ortaya çıktı.

Hala ilk görüşte kolaylıkla tanınabilen otomobilin ön tarafında yeni bir havalandırma ızgarası ile Pixel-laser LED ön aydınlatma grubu yer alıyor. Arka tarafta da yeni bir çift stop lambası göze çarpıyor.

Makyajlı Range Rover’ın farkı içeride

Otomobilde yapılan en büyük değişiklikler ise kabinde. Velar’da tanıştığımız çift 10″ ekrana sahip Touch Pro Duo isimli bilgi ve eğlence sistemi, bu otomobilde de kendine yer bulmuş. İç mekanda değişiklikler tabi ki sadece ekranlar değil; 24 yöne ayarlanabilir ön koltuklar, elden geçirilmiş orta konsol kumandaları ve kapı panelleri diğer değişikliklerden.

Makyajla birlikte yenilenen arka koltuklar artık 40 dereceye kadar geriye yatabiliyor ve 25 farklı programa sahip bir masaj fonksiyonu barındırıyorlar. İç mekanda göze çarpan diğer değişiklikler, 12 inçlik dijital gösterge paneli, 4G Wi-Fi erişim noktası özelliği ve birkaç yeni şarj portu.

Kaputun altında artık yeni bir plug-in hibrit ünite de görev yapacak. Sistem 2.0-litre 4 silindirli benzinli motor, bir elektrikli motor ve 13.1 kWh kapasitesinde bir pil setinden oluşuyor. Bu bileşenlerin kombinasyonuyla ünite toplam 404 HP güç ve 640 Nm tork üretiyor. Range Rover PHEV, 0’dan 100 km/s’ye 6.4 saniyede, en son da 220 km/s sürate çıkabiliyor. Plug-in hibrit Range Rover, sadece elektrikli halliyle 51 kilometre menzile sahip.

Süperşarj ile 5.1 saniyede 0-100

Daha güçlü bir Range Rover isteyen müşteriler ise SVAutobiography Dynamic modeline göz atmalılar. Bu versiyonda görev alan 5 litrelik süperşarjlı V8 motor 565 HP güç ve 700 Nm tork üretiyor ve otomobili sadece 5.1 saniyede 0’dan 100’e çıkarıyor.

2018 Range Rover şu an Birleşik Krallık’ta siparişlere açıldı. Teslimatların yıl sonuna doğru başlaması bekleniyor.

OTOPARK

Sürücünün Adresi.

İlgili Makaleler

2 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu