Haberler

2019 Mercedes CLS Almanya’da yakalandı




Mercedes CLS, dört kapılı coupe çılgınlığını ortaya çıkaran model ve görünüşe göre yenisi de bu başarılı formülden vazgeçmiyor.

Yakın zamanda Almanya’da fotoğraflanan bu prototip, üzerindeki çok az kamuflaj sayesinde bize üçüncü nesil CLS hakkında birçok ipucu veriyor. Rahatça görüldüğü üzere yeni model oldukça tanıdık görünüyor, fakat önceki neslin sahip olduğu abartılı çizgilerden uzak duruyor. Fotoğrafta daha şık bir bagaj, görece küçük bir sunroof ve krom kaplama çift çıkışlı bir egzoz görünüyor.

İçeride artık birçok Mercedes’ten alıştığımız gösterge paneli ve yuvarlak havalandırma ızgaraları var. Ayrıca fotoğraflarda deri kaplı konsol ve üç kollu bir direksiyon tasarımı da göze çarpıyor.

Mercedes CLS sıralı 6’yla geliyor!

Autocar‘ın haberine göre yeni CLS, yeni motorlarla gelecek. Benzinli tarafında 295 HP‘lik bir dört silindirli ve 362 HP‘lik bir sıralı 6 silindirli bizi bekliyor. AMG versiyonunda ise elektrik desteğine de sahip 429 HP‘lik bir ünite bulunacak.

Dizel tarafındaysa, giriş seviyesi motor 241 HP‘lik bir dört silindirli olacak. 281 ve 335 HP‘lik iki farklı sıralı 6 da müşterilere sunulacak.

Yeni CLS, Kasım ayında Los Angeles Otomobil Fuarı‘nda tanıtılacak ve satışlara önümüzdeki sene başlanacak.

OTOPARK

Sürücünün Adresi.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu