HaberlerKampanyalar

Motosiklete başlamak isteyenlere güzel haber




İstanbul’daki motosiklet kullanıcıları ve motosiklete başlamayı düşünenler için güzel bir haberimiz var. Motoliz’in geçtiğimiz Cuma günü duyurduğu kampanyanın ilk iki günü oldukça ilgi gördü.

Kampanya stoklarla sınırlı

Shoei, Revitt, LS2, Kappa, Givi, Prohel, TCX ve Scala Rider gibi bir çok kask, mont,eldiven, ayakkabı, intercom, motosiklet aksesuarı markasında %20 indirime ek olarak ikinci ürün için %30, üçüncü ürün için %40, dördüncü ürün için %50 indirim uygulanacağı duyuruldu.

Kışlık ekipman alışverişini henüz yapmamış ve ekipman alışverişini yaz sezonuna bırakmak istemeyen motosiklet kullanıcıları için oldukça cazip görünen kampanyanın stoklarla sınırlı olduğu da belirtilen detaylar arasında.

Fırsattan faydalanmak isteyenler Motoliz’in Beşiktaş ve Kadıköy’deki mağazalarını ziyaret edebilirler. Kampanyanın online alışveriş mağazası www.motoliz.com ‘da geçerli olmaması şüphesiz ki İstanbul dışındaki motosiklet kullanıcılarını üzecektir.

Kampanyalardan ve diğer fırsatlardan haberdar olabilmek için Motoliz’in sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

Aytek Akakça

1992 İstanbul doğumluyum. Elektrik mühendisiyim. Çocukluğumdan beri babam sayesinde başlayan 2 teker ilgim, üniversite yıllarımda Altın Elbiseli Adam adlı YouTube kanalı sayesinde ilk motorumu almamla zirveye ulaşmış durumda. Motor ve bisiklet sporlarını yakından takip etmekteyim. Tam bir doğa aşığıyım. Şuan ise ilk başta severek takip ettiğim Otopark ailesinde haber çevirmenliği yapmakta ve bilgim dahilinde motosiklet incelemelerine yardım etmekteyim.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. istanbul trafiğinde tehlikeli iş. başka şehirde belki kullanırsın adana'da falan da istanbul'da sıkıntı. sen dikkatli kullansan bile başkaları seni dikkate almadan sürünce… (insanları motordan soğutma suçu diye bir şey yok di mi 😀 😀 :D)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu