Haberler

Polestar 1 hem abonelik sistemiyle, hem normal olarak satılacak




Polestar 1, ilk etapta bir “üyelik sistemiyle” satılacak. Fakat firma, müşterilerin yeterli miktarda bir rakama otomobili direkt olarak da satın alabileceklerini açıkladı.

Polestar 1, 130 ile 150 bin Euro civarında olacak

Autoblog’un raporuna göre, basınla paylaşılan açıklamada şirket sözcüsü Johan Meissner şunları belirtiyor:

“Polestar otomobillerine kapsamlı bir abonelik sistemiyle sahip olunulacak. Bu sistem değer kaybı, sigorta ve rutin bakımlar gibi maliyetleri de karşılayacak. Ancak bir müşteri otomobile tamamen sahip olmak isterse, biçeceğimiz fiyat 130 ila 150 bin Euro dolaylarında olacak.”

Abonelik her masrafı karşılıyor

Polestar 1 piyasaya sürüldüğünde, sadece firmanın web sitesinden iki ya da üç yıllık abonelik sistemiyle sipariş edilebilecek. Bu abonelik otomobilin sigortasından bakımına her masrafı karşılayacak. Abonelik sisteminin ücretlendirmesi üzerinde hala çalışılıyor.

2+2 oturma düzenine sahip bu Grand Tourer, Volvo’nun SPA mimarisi üzerine inşa ediliyor. İki elektrik motoru ve 2.0 litrelik bir 4 silindirliden oluşan güç ünitesi, toplamda 600 HP güç ve 1000 Nm tork sunuyor.

OTOPARK

Sürücünün Adresi.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. abonelik sistemi iyi de arabayi istedigim gibi kurcalayamayacak olmak kotu, surekli baskasinin arabasina biniyormus hissi oluyor, arabaya istediginiz hicbir mudaheleyi yapamayacaksiniz, belki kronik bir sorunu cozecek DIY bir fikriniz var, modifiye imkani da olamayacak, hani hamann mugen heico gibi firmalarda istediginiz sekilde modifiye edilmis araci abonelik sistemine koyarsa o zaman dusunulur 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu