FeaturedHaberler

Subaru WRX STI S208 324 beygirlik bir canavar




Subaru, S208 Special Edition olarak da adlandırılan, WRX STI‘ın piste hazır bir versiyonunu piyasaya sürmeyi hedefliyor. WRX STI S208, ana vatanı Japonya‘daki müşterilere sunulacak.

Yalnızca 450 adet WRX STI S208 üretilecek

Görünüşe göre markanın STI Type RA NBR Special versiyonundan ilham alınarak sınırlı sayıda üretilen S208, ülke çapında yalnızca 450 adet ile sınırlandırılacak.

Otomobilin 324 HP gücü, geliştirilmiş 2 litrelik turboşarjlı motordan geliyor. Bu motor 432 Nm torka sahip ve diğer STI modellerinin motorlarından 28 HP daha güçlü. Buna ek olarak, Subaru, ayarlanabilir Bilstein amortisörleri, arka tekerlekler için aktif tork vektörlemesi ve daha hızlı bir direksiyon kremayeri sunuyor.

Spoylerin yan tarafındaki “S208” yazısı gözlerden kaçmıyor.

Görsel olarak, S208 Special Edition, 19 inç jantlar, küçük bir arka spoyler ve belirgin bir ön lip sayesinde göze çarpıyor. Otomobil renk olarak Dünya Ralli Şampiyonası‘nda kullanılan inci mavisi veya inci beyazıyla geliyor. Eğer müşteriler daha özel bir otomobile sahip olmak isterse NBR Challenge paketiyle birlikte “Cool Grey Khaki” rengini seçebiliyor. NBR Challenge paketi aynı zamanda karbon tavan ve daha büyük arka spoyler sunuyor.

Sergen Satır

Merhaba, ben Sergen. 1997 doğumluyum, İzmirliyim. Mütercim-tercümanlık öğrencisiyim, bir de otomobillere son derece meraklıyım. Otomobillere olan ilgim ve bilgim her geçen gün artıyor. Edindiğim deneyimlerin çoğunu Otopark.com'a borçluyum. Şimdi ise hedefim Otopark'ı olduğundan çok daha iyi bir konuma getirmek.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu