FeaturedGalerilerHaberler

VW Polo SUV, T-Cross olarak geliyor!




Volkswagen‘in SUV serisinde halihazırda Touareg, Tiguan ve yeni T-Roc mevcut. Küçük T-Cross ise 2018 yılında bu serinin dördüncü üyesi olmaya hazırlanıyor.

AutoExpress, haberinde otomobilin belli bir ölçüde T-Roc’dakine benzer bir tasarım dilini benimseyeceğini ve Polo ile aynı platformu paylaşıp Polo’dan daha yüksek sürüş pozisyonuna sahip olacağını bildirdi.

Farklı markalar tarafından segmentte sunulan çeşitli otomobiller arasında ismi daha henüz netleştirilmemiş olan T-Cross, Seat Arona ile birtakım benzerliklere de sahip olacak.

Otomobil bir dizi üç ve dört silindirli benzinli (ve muhtemelen dizel) motora sahip olacak. Giriş seviyesi olarak ise 109 HP gücündeki 1 litrelik üç silindirli motor kullanılacak. Otomobilde hem manuel hem de çift kavramalı otomatik şanzıman mevcut olacak.

Dört tekerlekten çekiş sistemi opsiyonel olacak

Volkswagen, opsiyonel olarak T-Cross’a dört tekerlekten çekiş sistemi de getirecek ve böylece otomobil karın bol yağdığı bölgelerde yaşayan insanlar için daha cazip hale gelecek.

Sergen Satır

Merhaba, ben Sergen. 1997 doğumluyum, İzmirliyim. Mütercim-tercümanlık öğrencisiyim, bir de otomobillere son derece meraklıyım. Otomobillere olan ilgim ve bilgim her geçen gün artıyor. Edindiğim deneyimlerin çoğunu Otopark.com'a borçluyum. Şimdi ise hedefim Otopark'ı olduğundan çok daha iyi bir konuma getirmek.

İlgili Makaleler

12 Yorum

  1. 5008 le 3008 in gozleri yaşlı. Ureticisine isyan ediyorlardi "bizim niye yok anne bizim niye arka bagimsiz suspansiyonumuz yok bizim nie arka difransiyelimiz yok. İskandinav ulkelerinde 4motionlar quatrolar Q4 ler karlı virajlarda yanliyorlar. Bizim niye yok anne 😀 diye agliyorlar.

  2. Valla o basit ic mekanlarindan sonra 3008 in icide siir gibi be ama

  3. Sonunda farklı bir direksiyon tasarımı çok şükür. İnşaallah seri üretime de böyle girer.

  4. cok kullanıyom diye kızıyonuz o kelimeyi ama abi…. MAARRKETTİİİNNNGGGGG!!!!

  5. Çünkü fransızlara aykırı bir şey gücü arkaya aktarmak 🙂

  6. psa ya aykırı… kadjar, kokokoleos 😀

  7. Biliğim kadarıyla onda nissan ın parmağı var

  8. Bazı Fransız arabalarında dört çeker sistem var. Örneğin Peugeot 4008. Hatta Renault Master ve Kangoo'nun bile 4 çekerleri var.

  9. 4008 aslında mitsubishi outlander

  10. cangoo daki sistem ne hikmetse renonun kendinin ama ilk koleos bile aslında xtrail di 😀

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu