FeaturedHaberler

Ford, Focus RS için Drift Stick kitini duyurdu!




Ford Focus RS, sürüş modları bakımından oldukça iyi bir konumda olsa da elektronik el freni sebebiyle bazı çevreler tarafından eleştiriliyor. Ford Performance, bu durumu aşmak için Drift Stick adlı sıra dışı bir çözüme başvurmuş.

Drift Stick kiti ile yanlamak çok daha eğlenceli!

Ralli tipi alüminyum el freni gibi gözüken Drift Stick, Focus RS’in kendi el frenine monte ediliyor. İçerisinde bir mikro çip bulunan kit, OBD slotu aracılığıyla aracın beynine bağlanıyor ve elektronik el frenine has ayarlara müdahale ediyor. Elektronik stabilite kontrolü (ESC) ve arka diferansiyel kilidini iptal eden ürün, ABS aralığını da genişleterek aracın arkasını bırakmasına olanak sağlıyor.

Ford, ürün deneyimini tüketicilere aktarmak için marka yüzü Ken Block ile bir video hazırlamış. Kullanımı oldukça keyifli görünen kit 1 Aralık’ta satışa sunulacak. Garantiyi bozmayan kitin fiyatı ise 999 dolar olarak belirlenmiş.

https://www.youtube.com/watch?v=z-SHQw8G5SE

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Oldukça güzel bence seviyorum seni ford performance şu işi düzgün yapan tek marka

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu