FeaturedHaberler

Formula 1’in logosu yenilendi!




Formula 1’in ikon haline gelmiş logosu, 2017 sezonunun sonunda sürpriz bir şekilde yenilendi! Değişen logo ve bu yeniliğin sebebi haberimizde!

Formula 1’in ikonik logosu yenilendi!

Formula 1, 23 yıldır kırmızı ve siyah renklerin hakim olduğu bir logoyu kullanıyordu. Sporun yeni sahibi olan Liberty Media, Formula 1’e hareket ve yenilik kazandırmak için sporla özdeşleştirilen logoyu değiştirme kararı aldı. Yarışan iki aracı anımsatan minimalist logo, tamamı parlak-kırmızı bir tonda bulunuyor. Logonun altında ise daha modern bir fontla yazılan “FIA Formula Bir Dünya Şampiyonası” yazısı bulunuyor.

Yeni logo ve buna paralel olan yeni grafikler, ilk olarak Abu Dhabi GP sonrasındaki seremonide gösterildi. Ayrıca sporun web sitesi ve sosyal medya hesapları da yeni logoya paralel olarak yeniden dizayn edilecek. F1 seyircileri ise yeni logoya karşı sosyal medyada olumsuz görüşler paylaştı.

İşte yeni logo ve tanıtımı;

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu