Haberler

Pagani Automobili, restorasyon hizmeti sunmaya başlıyor




Pagani Automobili, kendi bünyesinde bir restorasyon programı başlattığını duyurdu. Yeni hizmetle Pagani sahipleri otomobillerini “zamanda geriye götürebilecekler.”

Pagani Rinascimento olarak adlandırılan yeni program, üretilen bütün Zonda’ları fabrikadan çıktıkları kondisyona geri döndürebilecek. Otomobiller program kapsamında tek tek tüm vida ve cıvatalarına kadar kontrol edilecek ve böylece her Zonda olabilecek en iyi kondüsyonda saklanabilecek.

Pagani Automobili, her projede tek bir otomobil üzerinde çalışacak

Marka bu hizmet kapsamında teknisyenlerin her bir projede, proje sonuna dek yalnızca tek bir otomobille ilgileneceklerini söylüyor. Her bir restorasyon projesi anbean belgelenecek ve her proje, fotoğraflardan, çizimlerden ve teknik bilgilerden oluşan bir Pagani Rinascimento kitapçığına sahip olacak.

Horacio Pagani, “Ürettiğimiz bu başyapıtların görkemini geri getirmek bizim için hem bir onur hem de büyük bir sorumluluk.” diyor.

“Müşterilerimize ilk günkü heyecanı yaşatmak istiyoruz”

“Müşterilerimiz bize güveniyorlar, çünkü ekibimiz dünyada bir Pagani’yi restore edecek bilgi birikimine sahip tek ekip. Biz de müşterilerimize, otomobillerini aldıkları ilk günkü heyecanlarını yeniden yaşatmak istiyoruz.”

Kuruluşundan bu yana 25 sene geçen Pagani, müşterileri için bugüne dek 137 adet otomobil üretti.

OTOPARK

Sürücünün Adresi.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu