FeaturedHaberler

Tesla’nın tam elektrikli tırı yarın tanıtılıyor




Tesla, geçtiğimiz haftalarda tam elektrikli tırları Semi’nin ikinci görselini paylaşmıştı. Markanın tasarım merkezi olan Hawthorne, California’da 16 Kasım akşamı yapılacak olan tanıtım canlı olarak izlenebilecek. Tesla’nın tam elektrikli tırı tanıtacağı bu program Türkiye Saati İle 17 Kasım sabah saat 7‘de başlıyor.

İlk görselden hatırlayacağımız gibi, tırın bazı detayları gözler önüne serilmiş. LED farlar ve tüm kabini çevreleyen oval ön cam dikkatleri çekiyor. Buna ek olarak, ön camın hemen üstünde dizilmiş sarı renkli aydınlatmalar da dikkat çekiyor.

Model 3 üretimindeki aksaklıktan ötürü ertelenmişti

Tesla, normalde bu tanıtımı 26 Ekim’de yapmayı planlıyordu fakat markanın Model 3 üretiminde yaşadığı aksaklıklar nedeniyle tanıtım 16 Kasım’a ertelenmişti.

Semi hakkında bugüne kadar çok az bilgi paylaşıldı fakat menzilinin 320 km ile 480 km arasında olması bekleniyor.

 

Sergen Satır

Merhaba, ben Sergen. 1997 doğumluyum, İzmirliyim. Mütercim-tercümanlık öğrencisiyim, bir de otomobillere son derece meraklıyım. Otomobillere olan ilgim ve bilgim her geçen gün artıyor. Edindiğim deneyimlerin çoğunu Otopark.com'a borçluyum. Şimdi ise hedefim Otopark'ı olduğundan çok daha iyi bir konuma getirmek.

İlgili Makaleler

4 Yorum

    1. Program normalde Tesla tarafından instagram’da dün paylaşılan gönderiye göre Pasifik Saat dilimi ile akşam 8’de başlıyor. Aramıza 11 saat fark olduğu için bizde 17 Kasım sabahı saat 7’ye denk geliyor.

  1. En mantıklı sektör aslında bu. Maliyetler göz önüne alınca Türkiye ee yatırım yapmalı üretim de aslında bir o kadar zor değil. Bizim de geri kalmamamız lazım. Zaten ağır makineler olduğundan pil ağırlığı da dert değil tek yapılması gereken hızlı dolum ve dayanıklılık

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu