FeaturedHaberler

Usain Bolt Porsche 911 Carrera GT3 Cup’ın direksiyonuna geçti




Sekiz Olimpiyat altın madalyasına sahip Usain Bolt, emekliliğinde boş durmuyor. Usain Bolt Porsche 911 Carrera GT3 Cup yarış otomobilini Avustralya’da test etti.

Bolt, Winton pistinde bir zamanlar 23Red Racing takımından Cam McConville’in kullandığı Porsche’nin direksiyonuna geçti. Bolt, 2018 sezonunda 23Red Racing ile yarışacak olan yakın arkadaşı ve eski Avustralyalı sprintör John Steffensen sayesinde test sürüşüne çıktı.

Steffensen, Bolt’un dört teker ile yarışmaya alışkın olmamasına rağmen sürüşünün oldukça iyi olduğunu belirtti.

Bolt Porsche ile oldukça iyi bir iş çıkardı

“Usain ilk kez Porsche 911 GT3 Cup’ın direksiyonuna geçen birisi olarak oldukça iyi bir iş çıkardı. Hıza olan yatkınlığı ile bizi etkiledi ve birkaç tur sonra oldukça iyi pist süreleri çıkarmaya başladı.”

Eski yarış pilotu Cam McConville, Jamaikalı yıldızın test sırasında gerçek vaat ettiğini söyledi.

“Başarısından gerçekten etkilendim. Aynı kulvardaki herhangi bir sporcu gibi muazzam reflekslere ve el-göz koordinasyonuna sahip. Bu yüzden ona yarış ruhunu aşılamak çantada keklik.” dedi.

Sergen Satır

Merhaba, ben Sergen. 1997 doğumluyum, İzmirliyim. Mütercim-tercümanlık öğrencisiyim, bir de otomobillere son derece meraklıyım. Otomobillere olan ilgim ve bilgim her geçen gün artıyor. Edindiğim deneyimlerin çoğunu Otopark.com'a borçluyum. Şimdi ise hedefim Otopark'ı olduğundan çok daha iyi bir konuma getirmek.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu