Haberler

Karşınızda Volvo V90 Cross Country Ocean Race




Volvo, V90 Cross Country Ocean Race adındaki sınırlı sayıda üretilen modelini sponsoru olduğu yat yarışlarından esinlenerek hazırladı.

V90 ve V90 Cross Country’nin Excellence modellerini ve polis versiyonlarını yapmakla görevli bir grup mühendis ile markanın tasarımcıları tarafından geliştirilen bu model, 2017/2018 Volvo Ocean Race‘in başlangıcını kutluyor.

Volvo’ya göre, özel üretim olan bu otomobil deniz kirliliği sorununa yardımcı olacak. Çünkü zemin paspasları, %100 geri dönüştürülmüş naylondan üretilen Econyl ile üretilmiş. Bu malzemenin içinde ayrıca deniz tabanından toplanan terk edilmiş balık ağları da mevcut.

Başlangıçta Volvo V90 Cross Country Ocean Race özel serisinden 3.000 adet üretilecek ve dünyanın çeşitli pazarlarında satılacak.

V90 Cross Country Ocean Race çevre dostu

Tamamı Crystal White renginde olan otomobiller 19 inç, istenirse de 20 inçlik jantlarla birlikte alınabiliyor. Ayrıca otomobil özel tasarlanmış ızgara ve Ocean Race markalı dekorlarla donatılmış.

Volvo, üretilen ilk partiden sipariş edilen her otomobil başına 100€ bağışta bulunacağını böylelikle çevreye olan bağlılıklarını göstereceklerini belirtti.

V90 rakiplerinden daha ucuz

ABD’de Volvo V90 CC Ocean Race, 60600 $‘lık başlangıç fiyatı ile, yalnızca 316 HP gücündeki 2 litrelik turbo ve kompresörlü motorla birlikte satışa sunuluyor. V90 Ocean Race, Audi Allroad, BMW 3 serisi, 5 Serisi GT ve Mercedes Benz E sınıfı gibi otomobillere kıyasla 5 bin dolar daha ucuz bir fiyat etiketine sahip.

Sergen Satır

Merhaba, ben Sergen. 1997 doğumluyum, İzmirliyim. Mütercim-tercümanlık öğrencisiyim, bir de otomobillere son derece meraklıyım. Otomobillere olan ilgim ve bilgim her geçen gün artıyor. Edindiğim deneyimlerin çoğunu Otopark.com'a borçluyum. Şimdi ise hedefim Otopark'ı olduğundan çok daha iyi bir konuma getirmek.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Volvo markasını seviyorum. Arabaya dünyaya çevre kirliliğine bakış açısını seviyorum. Adamların felsefesi güvenli çevre dostu kaliteli bir araba yapmak.Bence dünyada eşi benzeri yok. Bir volvo sahibi olmasamda olan insanları tanıyorum çok niş çok ayrı bi kafa. Bu güzel bi başarı böyle devam..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu