FeaturedHaberler

Yeni A Serisi’nin iç mekan fotoğrafları paylaşıldı




Mercedes-Benz’in 2018’de piyasaya çıkacak olan yeni A Serisi’nin iç mekan fotoğrafları paylaşıldı. Alman marka yeni A Serisi’nin iç mekandaki modern lüks algısını baştan yaratacağını söylüyor.

İç mekan sınıfının şu ana kadarki en iyisi

Daimler AG Tasarım Müdürü Gorden Wagener, “Yeni A Sınıfı, saflığa dayalı tasarım felsefemizin bir sonraki aşamasını bünyesinde barındırıyor ve yeni bir tasarım çağını başlatma potansiyeline sahip.” diyor. “İç mekan daha önce bu sınıfta erişilememiş modern bir lükse sahip ve kullanıcı arayüzünü dijital çağa taşıyor.”

Yeni A Serisi’nin iç mekanı kontrol düğmeleri ve ekranları bakımından gerçekten de sınıfında eşsiz. Kokpitte standart olarak bulunan geniş ekranlar konsoldan çıkıntı olarak duruyor.

Yeni A Serisi aynı zamanda daha üst Mercedes Benz modellerinden de nasibini almış. Çok işlevli direksiyon S Serisi‘nden geliyor. Aynı şekilde çok yönlü ön koltuklar da klima ve masaj fonksiyonu yönünden daha üst modellerden geliyor.

İç mekan selefine göre oldukça ferahlamış. Görüş açıları iyileştirilmiş. Arka koltuklardaki diz mesafesi 36 mm, baş mesafesi ise 8 mm arttırılmış.

Arka koltuklara daha kolay erişim ise yeni A Serisi’nin diğer avantajlarından biri. Bagaj bölümü aile ve eğlence amaçlı kullanım için eskisine göre daha uygun. 29 litre büyüyen 370 litrelik bagaj hacmi Golf‘e çok yakın bir değer sunuyor. Görüş açıları da %10 oranında iyileştirilmiş.

Sergen Satır

Merhaba, ben Sergen. 1997 doğumluyum, İzmirliyim. Mütercim-tercümanlık öğrencisiyim, bir de otomobillere son derece meraklıyım. Otomobillere olan ilgim ve bilgim her geçen gün artıyor. Edindiğim deneyimlerin çoğunu Otopark.com'a borçluyum. Şimdi ise hedefim Otopark'ı olduğundan çok daha iyi bir konuma getirmek.

İlgili Makaleler

8 Yorum

  1. Bu sefer olmuş Daimlerin elektrik atağına yönelik bir hamle olmuş elektrikli otomobil iç mekanlarına da oldukça yakın

  2. Kokpit şahane olmuş her ne kadar Mercedes son yıllarda bazı konularda gerilemiş olsada yeni A-Serisi’nin iç mekanını çok beğendim. Bakalım genel olarak araç nasıl olacak bunu da bekleyip göreceğiz. Aracın iç mekanı gibi detayları da çok güzel Mercedes yine kalitesini konuşturmuş. Yalnız Mercedes’in de araçlarının içide birbirine benzemeye başladı (C, E, S). Bence iç mekanın farklı olması lazım tıpkı aracın tasarımı gibi bakın Lexus’a hiçbir aracı birbirine benzemiyor ama Audi, BMW, Mercedes öyle değil her aracı birbirine benziyor hem içi hem de dışı

    1. LEXUS BASBAYA BİRBİRİNE BENZİYOR. Dış mekan apaçık benziyor zaten bunda hemfikirizdir. İç mekanda da diğer markalardan farklı fakat kendi içinde aynı çizgiler var. Lexus da aynı hiç kayırmaya gerek yok.

    1. Bu çok sağlam olmuş mercedes satışları alt üst eder yeterki konforlu olsun altyapi da mercedes e yakışır cinsten olsun ve tabiki motor da önemli fiyat da. Yalnız V40 şu anda çok avantajlı volvo kasım kampanyası ile inscription donanım + Elite paket ile baya dolu bir versiyon 124.000tl olmuş 30k lik indirim var bilmeyenlerin de haberi olsun diye yazıyorum.

  3. Acımamışlar. Merso kardeş sen naptn öyle dedirtecek tarzda olmuş. A yı pek sevmezdim ama bu nasıl A dışını merak bile etmiyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu