FeaturedHaberler

BMW X7 iPerformance Concept Los Angeles’da yerini aldı




BMW, Los Angeles Otomobil Fuarı‘ndaki standında i Vision Dynamics Concept ile birlikte X7 iPerformance Concept’i görücüye çıkardı. X7 ilk olarak Eylül ayında Frankfurt Otomobil Fuarı‘nda tanıtılmıştı.

Adından da anlaşıldığı üzere X7’nin üretim öncesi örneği olan konsept şu ana kadar BMW’nin ürettiği en sıra dışı tasarıma sahip SUV.

Ön ızgarayı beğenen de var, beğenmeyen de

Otomobilin ön yüzü hiç şüphesiz ki en çok konuşulan yönü. Otomobilin ön krom ızgarası adeta devasa. Bu büyük ızgara görüşleri ortadan ikiye ayırdı fakat X7’nin üretim modelinde bu ızgaranın daha sade bir hal alacağı kanısındayız.

X7 iPerformance
X7 iPerformance Concept keskin katlara sahip.

X7 iPerformance’ın tasarımı çok çekici

X7 iPerformance’ın dış tasarımının geri kalan kısmı da oldukça çekici. İnce farlar, büyük tekerlekler, ince A, B ve C sütunları ve son olarak dar LED arka stoplar otomobili gerçekten de oldukça çekici kılıyor.

Motor olarak elimizde henüz net bir bilgi olmasa da en az 3 farklı motor ile satılacağını düşünüyoruz. Bu motorlardan bir tanesi yaklaşık 445 HP güç üreten 4.4 litrelik çift turbolu V8 olabilir.

Sergen Satır

Merhaba, ben Sergen. 1997 doğumluyum, İzmirliyim. Mütercim-tercümanlık öğrencisiyim, bir de otomobillere son derece meraklıyım. Otomobillere olan ilgim ve bilgim her geçen gün artıyor. Edindiğim deneyimlerin çoğunu Otopark.com'a borçluyum. Şimdi ise hedefim Otopark'ı olduğundan çok daha iyi bir konuma getirmek.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. BMW iyice yolunu şaşırdı. Cadillac Escalade, Lincoln Navigator, Toyota Land Cruiser ve Nissan Patrol gibi SUVlar varken BMW ile Mercedes’in şansı yok denecek kadar az. Cadillac, Lincoln alan kişi gidipte BMW, Mercedes almaz

    1. BMW, X7 ile iddialı bir full-size SUV üretmeyi başarabilirse BMW/Alman işçiliğine sahip SUV almak isteyenler Cadillac ve Lincoln’den BMW’ye doğru yönelebilirler kanımca. BMW bu pazara girerse Cadillac her ne kadar daha şehvetli görünse de yakıt ekonomisi, malzeme kalitesi, işçilik ve en önemlisi de multimedya sistemi karşısında geride kalacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu