Haberler

Elektrikli RapidE, Tesla müşterilerini hedeflemiyor




Tamamen elektrikli RapidE Tesla Model S’e direkt bir rakip olarak görünebilir, ama markanın patronu Andy Palmer’a göre durum pek böyle değil. RapidE, Tesla müşterilerini hedeflemiyor.

Palmer, Autocar‘a verdiği röportajda, RapidE müşterilerinin Tesla’daki düz yol performansından ziyade lükse daha çok önem vereceklerini belirtti.

“Model S alan insanlar genellikle otomobillerini en dolu haliyle konfigüre edip alıyorlar. Onları limitleyen ceplerindeki paradan ziyade Tesla’nın sundukları.”

Elektrikli RapidE müşterileri, Tesla’dan fazlasını isteyenler

“Biz bir Tesla’dan fazlasını arayanlara hitap ediyoruz. Bizim hitap ettiğimiz kesim ‘Ludicrous modu’ndaki hızlanmayı arayan insanlar değil. Bizim otomobilimiz, içten yanmalı bir Aston kadar hızlı gidecek ve bu arabayı Nürburgring’de, performansını kaybetmeden ve otomobili bozmadan istediğiniz kadar kullanabileceksiniz.”

İngiliz üretici otomobili uzun bir zamandır geliştiriyor ve üretimini sadece 155 adet ile sınırlandıracak. Marka bu otomobille büyük satış rakamları yakalamaktan ziyade elektrikli bir Aston Martin’e talep olup olmadığını ölçmek istiyor. Eğer ilgi düşündükleri gibi olursa, sıfırdan bir elektrikli otomobil de geliştirilecek.

Bu otomobil performans odaklı Rapide AMR‘ın üzerine geliştiriliyor, dolayısıyla normal bir Rapide’den çok daha agresif bir tasarıma sahip olacak. Otomobil Williams ile birlikte geliştiriliyor ve 2019’da tanıtılacak.

OTOPARK

Sürücünün Adresi.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu