FeaturedHaberler

Volkswagen T-Cross karların üzerinde görüntülendi




Volkswagen, Atlas ve T-Roc ile başladığı SUV gamını genişletme operasyonuna tam gaz devam ediyor. Markanın yeni kompakt crossover modeli Volkswagen T-Cross, Finlandiya’da karların üzerinde görüntülendi.

Volkswagen T-Cross, ailenin en küçüğü olmak için geliyor!

Yeni T-Cross modeli, markanın popüler modeli Polo‘yu baz alarak geliştiriliyor. Seat Arona ve Audi Q2’nin de kullandığı MQB platformunda yükselen otomobil, boyutsal olarak kardeşleriyle benzer gibi görünüyor. Bunun dışında ağır kamuflajın altında tasarımsal olarak neler yattığını bilemiyoruz. Ancak ön panjur ve arka bölümdeki ipuçlarından hareketle T-Cross’un Volkswagen’in muhafazakar çizgilerini takip ettiğini söyleyebiliriz.

Volkswagen’den gelen bilgiler, T-Cross modelinin farklı tavan rengi gibi seçimlerle beraber sportif bir görünüme sahip olduğunu bildiriyor. Ayrıca aracın kaputunun altında, markanın klasikleşen 4 silindirli TDi ve TSi motor seçeneklerinin yer alacağı tahmin ediliyor. Önümüzdeki yıl tanıtılacak olan Volkswagen T-Cross‘un ardından VW’nin SUV ailesine 2021’e kadar en az 2 yeni model daha katılacak.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu