FeaturedHaberler

Tesla, Noel Baba modu ile Noel’i kutluyor




Yeni yıla girmemize günler kala Tesla, sürücülerine Noel sürprizi yaptı. Güncelleme yoluyla Noel Baba modu Model S ve Model X‘lere sunuldu.

Ho ho ho!

Noel Baba modu bilgi-eğlence sisteminin “Easter egg” bölümünde geyik logolu bir buton ile devreye sokuluyor. Dilerseniz sesli komut aracılığıyla “Ho ho ho” diyerek de devreye sokabiliyorsunuz. Noel Baba modu devrede iken gösterge ekranındaki Tesla Noel Baba’ya, etraftaki otomobiller ise geyiğe dönüşüyor.

Bunlarla birlikte Noel şarkısı olarak oldukça bilinen “Run Rudolph Run” arka planda çalmaya başlıyor ve sinyal verildiğinde de Noel çanı çalıyor. Autopilot donanımı bulunan Model S ve X’lerde de gösterge ekranındaki yol beyaz ve karlı bir görünüme bürünüyor.

Türkiye‘de bir Tesla sahibi olarak deneyimlerini ve bilgilerini sosyal medya yoluyla paylaşan Tesla Günlükleri, Instagram‘da Noel Baba modunu gösterdiği eğlenceli bir gönderi yayınladı:

Sergen Satır

Merhaba, ben Sergen. 1997 doğumluyum, İzmirliyim. Mütercim-tercümanlık öğrencisiyim, bir de otomobillere son derece meraklıyım. Otomobillere olan ilgim ve bilgim her geçen gün artıyor. Edindiğim deneyimlerin çoğunu Otopark.com'a borçluyum. Şimdi ise hedefim Otopark'ı olduğundan çok daha iyi bir konuma getirmek.

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. Çoğu gazete otomobil platformu olmamasına rağmen haberi 2 gün önce yayınladı oldukça hızlısınız yapmadığınız onlarca haberi söylemiyorum bile. Eğer olay sadece sohbet ve youtube ise siteyi kapatın

    1. Merhaba.
      Siteden daha fazla içerik beklediğiniz için öncelikle teşekkür ederim. Fakat maalesef konuyla alakalı belirtmek istediğim iki önemli husus var.
      İlk olarak bu haberi dün akşam 5’te paylaşılan bir haber üzerine hazırladım ve akşam 8:30’da yayınladım. Vidyosunu etiketlediğim arkadaş da vidyoyu paylaşalı daha 24 saat olmamıştı. Haberin çok geç paylaşıldığını söylerseniz günahımızı almış olursunuz.
      İkincisi ise, ki bu daha önemli, benim biomu ve Batuhan arkadaşımızın biosunu okusaydınız belki fark ederdiniz. Biz tam zamanlı çalışan haber editörleri değiliz. Biz öğrenciyiz ve hayatımızın en yoğun öğrencilik yıllarını geçiriyoruz. Ben şu anda final haftamın ortasında yarattığım boş zamanı bu haberi sizlere sunmaya harcıyorum. Batuhan arkadaşımız da öyle. Ve biz bu işi gönüllü olarak yapıyor, karşılığında hiçbir şey beklemiyoruz. Can abimiz Sinan abi ile oldukça yoğun bir tempoya yetişmeye çalışıyor, biz haber girişi sağlayamadığımızda o haber girişi yapıyor. Uzaktan yan gelip yatıyor gibi görünüyorsak durum pek sandığınız gibi değil. Siteyi kapatmak gibi bir düşüncemiz yok, olmayacak da.
      Bizim de bu siteyi canlı tutmak gibi bir hedefimiz, amacımız var. Bu amaç için elimizden geleni ardımıza koymuyoruz. Durumlar elverseydi dediğiniz platformlar kadar içerik sunabiliyor olurduk. Bu durumdan gerçekten şikayetçiyseniz siz de gönüllü olarak Otopark’a haber üretmeyi düşünebilirsiniz.

      1. Siteyi 4 yıldır takip eden biri olarak nasıl bir gönüllülük hareketi olduğunu iyi biliyorum sitemim daha iyi yerlerde olmasını beklediğim için. Sizlere sözüm yok görebileceğiniz kadar haber girersiniz fakat ya eleman alınsın yada gönüllü alımı için duyuru yapılsın. İstiyorum ki çoğu otomobil haberine burayı okuduğumda sahip olayım. Aksine onlarca haber varken 1 haftada sadece 7 haber girilmiş car and driver da bu hafta tam 32 haber var hiç yoktan bir 20 haber girilmeli siteye. O nedenle eleştirimi yapıcı olarak alın burası boşlanıyor üzerine düşülmüyor sebebi siz değilsiniz sinan da değil genel olarak ekipte bir sıkıntı var bu sıkıntı isteksizlik de olabilir yetersiz iş gücü de olabilir. Dedigim gibi eğer sorun kişi sayısında ise editor duyurusu yapın mutlaka gönüllüler çıkacaktır burası canlansın artık

  2. Tesla en sevdiğim araçlardan birisi. Marka değerine ne denli önem verdiği ortada. Bir de elektirikli otomobil üretimi yapması onu daha da çekici hale getiriyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu