FeaturedHaberler

Yeni Nissan Kicks, crossover pazarına renk getiriyor!




Nissan’ın crossover pazarındaki yeni temsilcisi Kicks, Los Angeles‘ta meraklılarının önüne çıktı. Juke’un yerini alması beklenen Nissan Kicks ile ilgili detaylar haberimizde!

Juke’un halefi Nissan Kicks, Los Angeles’ta duyuruldu

Bir süredir Kuzey Amerika pazarında satılan Kicks, bundan sonra kendine uluslararası pazarda yer bulacak. Genel hatlarında Pulsar ve Qashqai modellerinden izler taşıyan Nissan Kicks, kompakt crossover sınıfına göre ilgi çekici bir tasarım anlayışına sahip. Selefi Juke’a göre daha muhafazakar tasarlanan otomobil, buna karşın 5 farklı tavan rengi seçeneği gibi detaylarla geliyor.

Aracın iç mekanına geçtiğimizde de benzer bir yalınlıkla karşılaşıyoruz. Klima kontrolleri dışında hemen hemen hiç tuş bulunmayan orta konsolda bütün işlemler 7 inçlik bilgilendirme ekranı tarafından gerçekleştiriliyor. Apple CarPlay, Android Auto, otomatik panik freni ve geri görüş ekranı gibi donanımların standart olarak sunulduğu araçta 360 derece görüş ekranı, kör nokta uyarı sistemi, LED gündüz farları ve Bose hoparlör sistemi seçilen pakete göre tercih edilebiliyor.

Büyük soru: Kaputun altındaki motor tatmin eder mi?

Tüm bunlara rağmen, yeni Nissan Kicks’in kaputunun altındaki motor büyük bir soru işareti yaratıyor. 1.6 litre hacmindeki DOHC motor, kullanıcısına 125 beygir güç ve 156 Nm tork sunuyor. Nissan’ın Xtronic CVT şanzımanı ile gelen bu motor, gücü yalnızca ön tekerlere iletiyor. Aracın 100 kilometrede ortalama yakıt tüketimi ise 6.5 litre olarak belirtilmiş.

Yeni Nissan Kicks, küresel pazarda Haziran 2018‘den itibaren satışta olacak. Aracın donanım seçenekleri ve fiyatı ise çıkış tarihine yakın bir zamanda açıklanacak.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. JAPONLAR ÇİRKİNLİKTE YARIŞIYOR. ÖNCE JUKE SONRA CHR VE ŞİMDİ KİCKS 🙂 OTOMOBİL DEĞİL UZAYLI YAPIYORLAR BİRDE ÇİRKİN OLSUN DİYE ÇABA SARF EDİYORLAR HERHALDE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu