FeaturedHaberler

Opel, Cenevre Otomobil Fuarı’nı pas geçiyor




Opel ve Vauxhall, yaptıkları açıklamada 2018 Cenevre Otomobil Fuarı‘na katılmayacaklarını belirtti.

Tanıtacak yeni otomobil yok

AutoNews‘a göre müşterilerine sunacak yeni otomobil veya teknoloji bulunmadığından, haliyle tanıtılmış olan otomobilleri getirmenin finansal açıdan mantıklı olmayacağından iki kardeş marka Cenevre’yi pas geçecek.

Öte yandan Opel ve Vauxhall, geçmişteki zararlarını kapatmak için maliyetleri düşürme konusunda PSA tarafından baskı altında kalıyor. Bir PSA sözcüsü ise bu bilgiyi doğruladı: “Yeni ürün yoksa markalar orada olmayacaklar.”

Opel Grandland X

PSA’dan katılmayan sadece Opel değil

Markalar“, çünkü PSA çatısı altındaki DS de Cenevre Otomobil Fuarı’na katılmayacak. Peugeot ve Citroen ise katılım gösterecek.

Bu süreçte Opel ve Vauxhall kendi stratejilerine odaklanacaklar ve yalnızca iş ve pazarlama planlarının yerine oturduğu durumlarda etkinliklere katılacaklar.

Geçtiğimiz yıl Opel, Cenevre’de 7 yeni otomobil tanıtmıştı. Crossland X, Grandland X, yenilenen Insignia ve onun Grand Sport ile Sports Tourer versiyonları yeni otomobiller arasından birkaçıydı.

Sergen Satır

Merhaba, ben Sergen. 1997 doğumluyum, İzmirliyim. Mütercim-tercümanlık öğrencisiyim, bir de otomobillere son derece meraklıyım. Otomobillere olan ilgim ve bilgim her geçen gün artıyor. Edindiğim deneyimlerin çoğunu Otopark.com'a borçluyum. Şimdi ise hedefim Otopark'ı olduğundan çok daha iyi bir konuma getirmek.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu