FeaturedHaberler

Tamamen yenilenen A-Serisi’nin tasarım ve teknoloji detayları




Mercedes-Benz yayınladığı “teaser” videoda, Cuma günü Amsterdam’da tanıtılacak dördüncü nesil A-Serisi‘nin bazı detaylarını gösterdi.

A-Serisi’nin detayları

Kısa videoda otomobilin aydınlatma grubu, ön panjuru, profili ve tavan spoyleri görülebiliyor. Bu detaylar, yeni modelin A Sedan Konsepti’ne benzeyeceğini ve eski modelden daha agresif görüneceğini garantiliyor.

Videoda otomobilin tamamıyla yenilenen kokpiti de görülebiliyor. İçeride konsol havalandırma ızgaraları ve ambiyans aydınlatmalar tamamen yeni. Esas yenilikse CES fuarında tanıtılan MBUX bilgi ve eğlence ekranı.

“Hi, Mercedes!”

Çift ekranlı yeni sistem üç farklı konfigürasyona sahip. Dokunmatik ekranlara sahip olan sistem ayrıca Akıllı Sesli Komut Sistemi ve Doğal Konuşma Tanıma özelliklerine de sahip. “Hi, Mercedes!” komutuyla erişilebilen yeni sesli kontrol sistemi, markanın demecine göre “yapay zeka sayesinde öğrenme yetisine sahip.”

A45 400 beygiri aşacak

Otomobilin normal modellerine dizel ve benzinli üniteler güç verecek, yakın zamanda da plug-in hibrit ve tamamen elektrikli modeller de gelecek. Biraz daha sonrası için planlanan AMG A35, Audi S3 Sportback’i gözüne kestiriyor. Ürün gamının en tepesindeki AMG A45’in de 400 beygirden fazla bir güce sahip olması bekleniyor.

Hollanda’nın başkentinde yapılacak prömiyerin ardından, Mercedes yeni otomobilini 2018 Cenevre Otomobil Fuarına da getirecek.

OTOPARK

Sürücünün Adresi.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. bir bu sektore yapay zeka koymadiklari kalmisti. 400 beygirin uzerinde olmasi gerekirdi bence de.. lakin bu dijital oyuncaklar bana cekici gelmiyor..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu