FeaturedTestlerVideolar

Honda S2000 | TEST




2000 yılında otomobil fuarında gördüğümde adeta aşık olmuştum. Yıllar geçmesine rağmen S2000 gözümde hiç eskimedi aksine daha da değerli hale geldi.
Sırf benim gözümde değil aslında tüm dünyada durum böyle fakat maalesef ülkemizde çok yanlış anlaşılan ve yanlış ellerde dolaşan bir otomobil.
Bu videomuzda S2000’in gerçekten ne olduğunu anlatıyoruz! İyi seyirler…

  • Motor: 2157 cc, 4 silindirli, atmosferik benzinli
  • Güç: 239 HP @ 8000 d/d
  • Tork: 220 Nm @ 6800 d/d
  • Şanzıman: 6-ileri manuel
  • 0-100 km/s: 6,2 sn
  • Son hız: 241 km/s

+ Sürüş dinamikleri
+ Atmosferik motor
+ Roadster olmasına rağmen rijit olması

 – Frenler                                                                                                                       – İç mekan kalitesi

Volkan Hasköy

1995 İstanbul doğumluyum. Çocukken yan koltukta yaşadığım heyecanımı şimdilerde hem direksiyonda hem de Otopark.com ailesinde yaşıyorum.

İlgili Makaleler

9 Yorum

  1. bir arabanın orjinal hali ile nasıl oynarsınız? nerede bunun varex'i ?!!?!? soba borusu gibi olan

  2. Hayir hayir sadece o degil tamponunda 2 egzos cikisi olsun ama sadece birinden asimetrik kocaman soba borusu cikmaliydi. Ondada deli gibi ses verip hicbir yere gitmeden bunu yapmasi gerekirdi.cunku amac insanlarin kulaklarini kanatmak
    Ya birde alcaltilmamis. Cam uzerine yazilarda yazilmamis. Herhangi bir etkinlige gidip 2 liralik cop kupalarla resimde cektirilmemis.kizlarin uzerine ayilip bayildigi resimleride yok. Jantlari replica porsche veya bentley degil. Farlarda absurt renkli ampuller yok.
    Ic mekanda sonradan oynanmis direksiyon yok.abuk sabuk vites topuzuda yok.hatta s2000 yazili ruzgarlik var onunda olmamasi gerekirdi.
    Bahsettiklerim genel apaci s2000 ibiza leon 1 serisi 3 serisi scirocco dogan sahin rx8 350 z gibi araclar icinde gecerli. Duzgun modifiye yapmayi bilenler lutfen uzerine alinmasin.

  3. Türkiye'de böyle s2000lerin olduğunu görmekten mutlu oldum, otomobil safkan erkek arabası dediklerimizden 😀

    Ayrıca Sinan abinin sürüş yetenekleri muazzam ve görmekten çok keyif aldım. Pedal kamerasını manuel performans araçlarının hepsinde bekliyorum. 😀

  4. Safkan bir Japon harikası.. Keşke Honda yeniden üretse ne güzel olur bu efsaneyi..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu