Haberler

I.D Cross büyük ihtimalle böyle görünecek




Henüz Volkswagen‘in otomotiv dünyasına vereceği “elektrikli cevabını” görmek için önümüzde bir kaç sene var. I.D Cross modeli de bu “cevaba” dahil olacak.

I.D Cross’u Şangay’da görmüştük

Adından da kolaylıkla anlayabileceğiniz üzere, otomobil elektrikli bir crossover olacak. Geçen sene Şangay Otomobil Fuarı’nda I.D Crozz ismindeki konsept, bize bir çok ipucu vermişti.

Konsept model, toplamda 302 HP güç üreten bir çift elektrik motoruna sahipti. 83 kWh’lık pili de hesaba katınca, VW’e göre, otomobil sıfırdan 100’e 6 saniyenin altında çıkabiliyor ve toplam 500 km’lik bir menzil snuyordu.

Otonom olmayacak

Seri üretim modeli, 5 kapılı hatchback’ten sonra Volkswagen’in I.D ürün gamındaki ikinci model olacak. Bir detayı daha biliyoruz; seri üretim modeller fuardaki konsept gibi tam otonom olmayacak.

Sonuç olarak, eğer otomobil görsellerdeki render kadar iddialı görünecekse, bizce büyük ilgi toplayacaktır. Arka bölümün biraz ince ayara ihtiyacı olsa da otomobilin proporsiyonları ve ön görünümü oldukça sportif.

OTOPARK

Sürücünün Adresi.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Volkswagen böyle saçma sapan işlerle uğraşmaya devam etsin. Devir hibrid ve hidrojenli otomobillerin devri. Japonlar ve Koreliler Almanlar’ın devrini çoktan bitirdi Korelilerin bile çoktan hidrojene geçtiği bir dünyada Volkswagen’in uğraştığı şeye bak! Hyundai 10 yıl sonra VW’ni geride bırakacak korkma VW titre Hyundai yoluna sağlam ve emin adımlarla devam ediyor sen böyle yerinde saymaya devam et. Hyundai’ye çekemeyenler anten taksın oda yetmiyorsa türksat uydularından birini alsın VAG’cılar kendilerine taksın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu