FeaturedTestlerVideolar

Kia Niro Hibrit | TEST




  • Motor: 1580 cc, 4 silindirli, atmosferik benzinli / Manyetik tip elektrikli motor
  • Güç: Benzinli 105 HP, elektrikli 43.5 HP, kombine 141 HP @ 5700 d/d
  • Tork: Benzinli 147 Nm, elektrikli 170 Nm, kombine 265 Nm @ 1000-2400 d/d
  • Şanzıman: 6-ileri çift kavramalı DCT
  • 0-100 km/s: 11,5 sn
  • Son hız: 160 km/s
  • Test tüketimi: Ortalama 5 lt/100 km

+ Şehir içi yakıt tüketimi
+ Kullanışlı iç mekan
+ Sürüş
+ Şanzıman

–  İzolasyon
–  Konfor
–  Fiyat

NOT: Sinan’ın iç mekan anlatımını yaptığı görüntülerde teknik bir problem yaşadığımız için malesef videoya ekleyemedik.

OTOPARK

Sürücünün Adresi.

İlgili Makaleler

6 Yorum

  1. Chr’ın benim bir türlü sevmediğim ve kaplumbağaya ve uzaylıya benzettigim onlarca detay ile göz yoran çirkin buldugum dış mekandan sonra güzel bir tasarım olmuş. Kullanislilik ve Suv karakteri de güzel. sadece şu Japonlar güçlü turbo benzinli koysa daha iyi olacak. Zaten yurtdışında gerek car and driver gerek top gear gerek motor 1 hem Chr dan hem ioniq hem Prius dan daha fazla begenmisler. Bir de şu devirde hybrid almaz model 3 ve benzeri araçları bekler aynı paraya daha iyi ve daha az yakan daha sessiz daha konforlu bir araç alırdım. Ülkemizde giriş seviye model 3 de zaten yaklaşık bu fiyatlarda olacak tabi birkaç yıla 35.000$ seviyesinde bir sürü elektrikli alternatif olacak.

  2. Korenin yükselen değeri Hyundai/Kia. Kia’nın en çok merakettiğim modeliydi. Kia’nın Türkiye’deki marka imajını güçlendirecek bir model kuzeni Hyundai ioniq’le ortak parçalar kullanıyor. Hyundai/Kia’nın son 20 yıldaki başarısına herkes saygı duymalı diye düşünüyorum Hyundai/Kia’nın başarısına laf uzatan nankördür. 10 yıl sonrada Hyundai/Kia’yı kimse tutamayacak bunu not alın. Hyundai/Kia grubu 10 yıl sonra Toyota gibi olacak bu konuda sağlam olarak ilerliyorlar. Hyundai/Kia grubunu çekemeyen anten taksın olmadı türksat anteni taksın..

  3. Kia Niro’nun farları bana 2008-09 Fiesta’lar ve hatları da Honda Jazz’ları çağrıştırıyor. Koreli kardeşlerimiz tam elektrikli araçlarını Türkiye’ye getirseler bizler için büyük bir devrim yapmış olurlar. Kia her zaman Hyundai’ye göre daha kaliteli malzeme ve işçilik sahip olmuştur farklı fabrikalarda üretiliyorlar zaten o yüzden Kia bence hep bir adım önde. Ancak Kia ülkemizde tutulmayan bir marka Niro SUV’ları çağrıştırsada C segmenti bir otomobil

  4. Hyundai ve Kia’nın hibrid ve tam elektrikli araçlarını, uygun fiyattan ülkemize çıkarma yapması,biz tüketiciler için devrim olur. Kia Niro ağabeyi Hyundai ioniq’le ortak parçalar kullanıyor. Hyundai ioniq’e bazı ülkelerde 10 yıl, bazı ülkelerde ise ömür boyu pil garantisi sunuyor. Kia Niro tasarımıyla SUV’ları hatırlatsada aslında C segmenti bir otomobil. Hyundai ioniq tasarımı, kalitesi ve teknolojisiyle Kia Niro’nun çok ilerisinde. Hangi Kia modeli tutuldu ki Niro tutacak!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu