Haberler

Kia Rio, yeni GT-Line paketi ile ateşleniyor!




Koreli otomobil markası Kia, Cenevre Otomobil Fuarı kapsamında B sınıfı modeli Rio‘nun GT-Line donanım paketini duyurmaya hazırlanıyor. Sevimli otomobilin ateşli versiyonu ile ilgili detaylar haberimizde!

Kia Rio, GT-Line donanım paketi ile artık daha sportif!

Daha önce Cee’d modelinde de gördüğümüz donanım paketi, Kia Rio’yu daha sportif bir görünüme kavuşturuyor. Aracın ön yüzünde buz küpü şeklindeki yeni sis farları ve tamamen yeni tamponda krom-parlak siyah detaylar dikkat çekiyor. Yan yüzde siyah ayna kapakları ve marşpiyel korumaları göze çarparken bu kombinasyona arka bölümde siyah renkteki rüzgarlık eşlik ediyor. Çift egzoz çıkışı ve 17 inç spor jantların sportif havayı desteklediğini ayrıca belirtelim.

Kio Rio’nun sportif versiyonunun iç mekanında ise siyah rengin ağırlıkta olduğunu görüyoruz. Karbon fiber detaylarla zenginleştirilen iç mekanda krom kollu direksiyon ve vites topuzundaki GT-Line detayları dikkat çekiyor. Motor seçenekleri normal model ile aynı olan paket, Mart ayındaki fuardan hemen sonra satışa sunulacak.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu