FeaturedHaberler

Makyajlı Tucson yolda




Hyundai Tucson oldukça güçlü rakiplere sahip. Büyüyen SUV segmentinde her geçen gün işler daha da kızışıyor ve şartlar çetinleşiyor. Bu da Hyundai‘ın ayakta kalabilmesi için otomobillerini sürekli olarak güncel tutması gerektiği anlamına geliyor. Tabii ki de Hyundai üstüne düşeni yapıyor, makyajlı Tucson yolda.

Görünüşe bakılırsa Koreli marka Tucson’u baştan aşağı revize etmiş. Yeni ön ve arka tamponlar, güncellenmiş ızgaralar, yeni farlar ve son olarak yeniden tasarlanmış kaput ve bagaj kapağı göze çarpıyor.

Piyasaya iyi hazırlanmalı

Yıl sonu veya önümüzdeki yılın başında satışlarının başlaması beklenen makyajlı Tucson’da yeni nesil motorlar, güvenlik ekipmanları ve bilgi eğlence sisteminin olması bekleniyor. Eğer beklentileri karşılamazsa, bu çetin piyasada işi hiç kolay olmayacak.

Sergen Satır

Merhaba, ben Sergen. 1997 doğumluyum, İzmirliyim. Mütercim-tercümanlık öğrencisiyim, bir de otomobillere son derece meraklıyım. Otomobillere olan ilgim ve bilgim her geçen gün artıyor. Edindiğim deneyimlerin çoğunu Otopark.com'a borçluyum. Şimdi ise hedefim Otopark'ı olduğundan çok daha iyi bir konuma getirmek.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Hyundai Tucson şu an zaten bu segmentin alınabilecek en iyi SUV’u. Hyundai işleri yolunda giden takır takır satan bir modeli nede güncellemeye gider ki gidilecekse Hyundai Tucson’un sadece iç mekanını makyajlamalı diye düşünüyorum. Hyundai Tucson sırf tasarımıyla çoğu rakibi cebinden çıkartmaya yetiypr

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu