HaberlerKampanyalar

MTV ödemede Bonus kredi kartı Fırsatı!




Her sene araç sahiplerinin Ocak ve Temmuz aylarında olmak üzere iki taksitle ödediği MTV’nin (Motorlu Taşıtlar Vergisi) 1. taksit zamanı geldi.

Kayıt ve tescil edilmiş tüm motorlu kara ve deniz taşıtlarının tabii olduğu vergilendirme sistemi olan MTV’yi, her araç sahibinin ödemesi gerekmektedir.

MTV nasıl öğrenilir?

Motor silindir hacmine ve aracın yaşına göre belirlenen MTV ödeme tutarları her sene değişmektedir. Bu seneki Motorlu taşıtlar verginizin ödeme tutarını öğrenmek için siz de Gelir İdaresi Başkanlığı’nın resmi web sitesini ziyaret edebilir ve aracınızın bilgilerini girerek kolayca taşıt vergisi tutarınızı ödeyebilirsiniz.

Bonus kredi kartı sahibiyseniz de ücretsiz 3 taksit kampanyası ile MTV ödemenizi yapabilir ve bu fırsattan kolayca yararlanabilirsiniz! Gib.gov.tr’den kredi kartınızla veya kart bilgilerinizi girmeden Garanti internet’ten, GarantiPay’den, Garanti internet’ten, BonusFlaş’tan, Alo Garanti’den, Garanti Cep’ten ve Paramatiklerden MTV ödemenizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Bonus kredi kartı ile de isterseniz motorlu taşıtlar verginiz için otomatik ödeme talebi oluşturabilir, taksit ve peşin seçenekleriyle araç verginizi kolaylıkla ödeyebilirsiniz.

Bonus kredi kartı ile MTV’yi taksitli ödeme fırsatı!

Bonus kredi kartı fırsatı ile ücretsiz 3 taksit seçeneği hakkında daha fazla bilgi almak ve kampanyadan faydalanmak için siz de Bonus MTV ödeme sayfasını okuyabilirsiniz.

Türkiye’nin en çok sevilen ve kullanılan kredi kartı olan Bonus ile siz de motorlu taşıtlar verginizi en uygun seçeneklerle internetten ödeyebilir ve ayrıcalıklı hizmetlerinden hemen faydalanabilirsiniz.

Bedavası en bol, harcadıkça bonus kazandıran ve kazandıkça bedava alışveriş yaptıran Bonus kredi kartlarıyla ilgili daha fazlasını öğrenmek ve başvuruda bulunmak için bonus.com.tr web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

OTOPARK

Sürücünün Adresi.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Sinan sitede connect testi var Doblo testi var birsey eksik o da partner berlingo dan birinin testi. Ülkemizde oldukça satan bu sınıfta bir de şu partner yada berlingoyu test edip şu daha iyi şu daha kötü diğerleriyle kıyaslarsan on numara olur. Takipçi yada herhangi biryerden rahatlıkla bulabilirsin diye düşünüyorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu