FeaturedHaberler

Volkswagen 2019 Passat için hazırlıklara başladı




Volkswagen, Detroit Otomobil Fuarı‘nda Amerika’daki büyük yatırımlarını ve dünyadaki en önemli otomotiv pazarlarından birinin önemli bir oyuncusu olma hedefini ortaya koydu. Geçtiğimiz günlerde Jetta’nın Kuzey Amerikan versiyonunu tanıtan Volkswagen, 2019 Passat ve diğer otomobiller için de planlarını ortaya koydu.

Detroit’te konuşan Volkswagen marka patronu Dr. Herbert Diess, “2020’de ABD’de kilit segmentleri kapsayan en az iki yeni model sunacağız.” dedi. Volkswagen Kuzey Amerika’da tamamen yenilenen Jetta’yı, sonrasında ise Arteon’u tanıtacak. Devamında ise MQB platformunu kullanan iki crossover ve yeniden tasarlanan 2019 Passat tanıtılacak.

2018 Passat (Kuzey Amerikan versiyonu).

Volkswagen’in MEB tabanlı elektrikli otomobili ise 2020 yılında bayilerde yer alacak. Bu elektrikli otomobil de crossover olacak ve gelecekteki elektrikli araçlara öncülük edecek.

Önümüzdeki yıllar Volkswagen için önemli

2020 ayrıca Volkswagen’in Kuzey Amerika pazarında geçmişteki zararlarını kapatmayı umduğu yıl. Alman markayı zorlu bir süreç bekliyor, bu yüzden Volkswagen Kuzey Amerika’da önümüzdeki yıllarda 3.3 milyar doların üzerinde yatırım yapmayı hedefliyor.

Marka aynı zamanda emisyon skandalıyla ilgili de açıklama yaptı. Ciddi ilerleme kaydettiklerini belirten marka emisyon skandalından etkilenen 540 bin otomobilin %80‘inden fazlasını “güncellediğini” veya geri aldığını açıkladı.

Fotoğraflar: 2018 VW Jetta, 2017 Passat (US-Spec)

Sergen Satır

Merhaba, ben Sergen. 1997 doğumluyum, İzmirliyim. Mütercim-tercümanlık öğrencisiyim, bir de otomobillere son derece meraklıyım. Otomobillere olan ilgim ve bilgim her geçen gün artıyor. Edindiğim deneyimlerin çoğunu Otopark.com'a borçluyum. Şimdi ise hedefim Otopark'ı olduğundan çok daha iyi bir konuma getirmek.

İlgili Makaleler

7 Yorum

  1. Yeni Jetta böyleyse artık yeni Passat’ı hiç düşünemiyorum. Yeni Jetta’nın VW için çok büyük hayal kırıklığı olduğunu düşünüyorum. Sadece boyutları büyütülmüş önünü Fiat Egea’dan yan görünümü de Skoda Superb’den almış karma bir araç olmuş. Çiniler bile daha iyi yapıyor tüm yapabildiğiniz bu mu Volkswagen! İnsan daha iyi bir araç yapar

  2. Çok çirkin yav. Gittikçe çirkin araba yapmayı nasıl başvuruyor bu adamlar 2018 poloyu da sevmedim

  3. Bahsi geçen passat kuzey amerika için olan versiyon. Avrupada ve ülkemizdede hali hazırda bulunan passat modeli için bu sene makyaj gelicek 2019 sonu 2020 başı gibi kasa değiştirecek.

  4. Bu model yeni passat değil zaten halihazırda var. Hatta geçen arkadaş arap plaka trafikte rastlamış

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu