FeaturedHaberler

Yeni Kia Cee’d, kamuflajsız olarak ortaya çıktı




Kia, yeni Cee’d‘in test sürüşlerini Avrupa’da kamuflajlı olarak sürdürüyor. Kore’deki otomobil casusları ise Kia Cee’d’i anavatanında kamuflajsız şekilde görüntülenmeyi başarmış.

Yeni Kia Cee’d, “Kore asıllı Alman” olmayı tercih ediyor!

Şık bir ön ızgara ve Rio’dan alınan kaput çizgileri ile dikkat çeken yeni Kia Cee’d, çamurluk ortasına kadar uzatılan far yapısıyla Alman hayranlığını gizleyemiyor. Otomobilin yan formuna geçtiğimizde aks mesafesinin gözle görülür şekilde uzadığı görülebiliyor. Yeni Cee’d’in arka yüzeyinde ise Sportage’dan alınan çizgiler ile yatay forma dönüştürülen stop grubu görülüyor.

Otomobilin teknolojik yenilikleri arasında Apple Carplay-Android Auto destekli multimedya sistemi, acil durum frenleme sistemi, kör nokta görüş sistemi ve şerit takip asistanı dikkat çekiyor. Yeni Cee’d’in kaputunun altındaysa Hyundai i30‘dan alınan 1.6 litrelik dizel motorun yanı sıra 3 silindirli benzinli motor seçeneği yer alacak. Son olarak aracın Mart ayında düzenlenecek Cenevre Otomobil Fuarında görücüye çıkacağını belirtelim.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

16 Yorum

  1. İnşallah o harika süspansiyonlarını korur. Konfor-tutuş dengesi sınıfının üstünde.

  2. çamurluk ortasına kadar uzatılan fardan alman hayranlığı sonucu nasıl çıktı acaba hangi almanda uzuyor o farlar

  3. Garaj TV demiş ki:

    İnşallah o harika süspansiyonlarını korur. Konfor-tutuş dengesi sınıfının üstünde.Hepsini görüntüle…

    i30 yeni kasasında torsiyona geçti. Muhtemelen platform kardeşi olduğundan cee'd de torsiyona geçer.

  4. "Alman Hayranlığı" tanımlaması sanıyorum çevirdiği haberden alma. AutoBild yazısı falan mıydı acaba 🙂 Hangi Almanda böyle bi tasarım anlayışı varmış ki? Her testte VW'yi 1.çıkarmak için uğraşan mal dergileri, buna da çamur atmak istemiş daha haber yaparken bile anlaşılan…

  5. Tamam markanın sahibisin ama kialar hyundaiye benzemek zorunda mı.Nissanın araçları renaulta benziyo mu

  6. Hala bağımsız kullanılıyor diye biliyorum.

  7. Zaten Kia-Hyundai platform kardeşi, Audi-VW-Seat-Skoda gibi. Kia'nın iç ve dış tasarımları Hyundai'ye göre daha çok hoşuma gidiyor, bu da i30'dan güzel gibi. Tabi içini de görmek lazım.

  8. Ormanci demiş ki:

    Zaten Kia-Hyundai platform kardeşi, Audi-VW-Seat-Skoda gibi. Kia'nın iç ve dış tasarımları Hyundai'ye göre daha çok hoşuma gidiyor, bu da i30'dan güzel gibi. Tabi içini de görmek lazım.Hepsini görüntüle…

    biliyorum. eskiden bu arabalarda bir dizayn karakteri vardı. sürüşleri karaktersizdi. and öyle derdi ki katılıyorum. artık dizayn karakteri yok. farklı durmuyor. en azından sürüşleri artık daha iyi..

  9. Farklı durmuyor derken Kia/Hyundai arasında ki benzerliklerden bahsediyorsanız haklısınız ancak genel otomobil tasarımlarına göre "bence" Hyundai kendi tarzını buldu ve geliştirmeye devam ediyor. Ben açıkçası Mazda ve Hyundaiyi tasarım konusunda başarılı buluyorum.

  10. Mazda'yı ben de başarılı buluyorum ancak Hyundai ve Kia'yı düşününce gözüme hoş gelen tek araba I30 N

  11. İç mekan ve fiyat güzel olursa alınır bir Sw. Yoksa gidip de hyundai gibi pahalı satmaya kalkarsa hiç satamaz

  12. Mazda ve Hyundai’nin tasarımlarını çok beğeniyorum. Ancak güncel Cee’d yenisinden bile bence çok yeni duruyor. Yeni Cee’d kardeşi yeni i30’dan çok daha güzel bir görünüme sahip olacak gibi görünüyor. Koreli kardeşlerimiz çok iyi yolda ilerliyorlar. Ülke olarak hem otomobil üretmiyoruz hem de Korelileri Çinlileri eleştirmeye kalkıyoruz artık ne haddimizeyse. Ülke olarak şu Hyundai/Kia kadar olamadık ya yazıklar olsun Hyundai/Kia dünyanın en büyük 4.otomobil üreticisi konumunda bundan 10 yıl sonrada Hyundai’ye kimse tutamayacak Hyundai bugün kü Toyota gibi olacak buna adım gibi eminim! Alamancılar korkmayın titreyin Koreliler ve Çinliler gümbür gümbür geliyor

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu