Haberler

Assetto Corsa, Competizione ile geri dönüyor




Simülasyon dünyasının en başarılı oyunlarından Assetto Corsa, uzun bir bekleyişin ardından yeni sürümüyle kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Serinin yeni oyunu Assetto Corsa Competizione ile ilgili detaylar haberimizde!

Assetto Corsa Competizione pek yakında çıkıyor!

Assetto Corsa’nın geliştiricisi Kunos Studios tarafından yapılan açıklamada serinin devam oyununun kısa süre sonra yayınlanacağı duyuruldu. Unreal Engine 4 grafik motoru üzerine yeniden geliştirilen oyun, eksik parçası olan görsel kalite tarafını tamamlayacak gibi gözüküyor. Ayrıca değişken hava koşulları, pit-stop animasyonları ve VR kit desteği oyunda öne çıkan yenilikler olarak dikkat çekiyor.

Haziran ayında Steam’de erken erişime açılacak oyunun online versiyonunda resmi turnuvalar düzenlenecek. Geliştiricinin duyurusuna göre bu turnuvalarda dereceye girenlere sürpriz ödüller dağıtılacak. Assetto Corsa Competizione’un Ferrari 488 barındıran tanıtım fragmanını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu