FeaturedHaberler

Hayalet Subaru galerisi görenleri hayrete düşürüyor




Otomobil galerileri genellikle pırıl pırıl camlarının ardında duran otomobiller ile insanları kendisine çeker. Ancak öyle bir Subaru galerisi var ki, görenleri adeta bir zaman tünelinin içerisine sokuyor.

Malta’da üzerine şehir efsaneleri yazılan Subaru galerisi!

Malta’nın Mosta bölgesindeki bir Subaru showroom’u, çok uzun süredir atıl durumda bulunuyor. Olayı ilginç kılan durum ise galerinin içinde adeta hapis kalan otomobiller. En yenisi 22 yaşında olan 9 aracın içerisinde bulunduğu galeri yıllardır aynı şekilde kapalı tutuluyor. Sıfır kilometrede olduğu ve hiç kullanılmadığı öğrenilen araçların arasında 1987 model XT Turbo ve 1996 model Impreza da bulunuyor.

Peki günümüzde oldukça ender bulunan bu araçlar neden kaderine terk edilmiş gibi görünüyor? Doğrusunu öğrenmek isterseniz bunun sebebini kesin olarak kimse bilmediği için meraklıları durumun üzerine çeşitli şehir efsaneleri yazmış. Rivayete göre galeri zengin bir iş adamına ait ve araçları kontrol etmek için bir çalışan günlük olarak ziyaret ediyor. Başka bir rivayete göre ise vergi borcu ya da ortaklık sorunları nedeniyle araçlara mahkeme tarafından tedbir konulmuş durumda.

Sebebi her ne olursa olsun sıfır kilometre araçların bu şekilde gözükmesi otomobil tutkunlarının ilgisini çekmiş durumda. Bakalım önümüzdeki günlerde bu esrarengiz galeri ile ilgili yeni bir bilgi öğrenebilecek miyiz?

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

3 Yorum

    1. Süper tespit. Mahkemesel bi durum var büyük ihtimal. Dokunamıyor kimse… Ya da başka bişey diyeceğim ama daha saçma başka bişey olamaz 🙂 Hoş, bu kadar süren dava ne olabilir o da ayrı konu 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu