Haberler

İkonik Fiat 500, 2018’de turbo motora geçiyor




Fiat’ın tarihi ikonik modeli 500, yeni yıla özel olarak küçük bir güncellenme operasyonu geçirdi. 2018’de artık turbo motora geçen Fiat 500‘ün detayları haberimizde!

Turbolanan Fiat 500, artık daha performanslı!

2018 Fiat 500’ün kaputunun altında, markanın 1.4 litrelik turbo motoru yer alacak. 5 ileri manuel ya da 6 ileri otomatik şanzıman ile eşleştirilebilen yeni motor, 135 beygir güç ve 203 Nm tork gibi değerler sunuyor. Donanım tarafında da spor süspansiyon, ParkView geri görüş kamerası ve 16 inç alüminyum jantlar artık standart olarak geliyor.

İtalyan marka, aracın performans versiyonu 500 Abarth için ise herhangi bir dokunuş yapmadı. 1.4 litrelik turbo motoruyla 160 beygir güç ve 284 Nm tork sunan otomobil, üç modlu elektronik çekiş denetimi ve kırmızı renkli fren kaliperi gibi detaylarla dikkat çekiyor. Turbo motora sahip aracın satışına önümüzdeki aylarda başlanacak.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Abarth’taki tork degeri de anormalmis
    O kucucuk arabaya bu rakamlar cok fazla, baya tehlikeli olmus ufaklik

  2. Fiat markası dünyadan bir haber yaşıyor zaten. Millet uzaya çıktı Fiat hala olduğu gibi yerinde saymaya devam ediyor. Bundan 10 yıl sonra (Hyundai-Kia, Honda, Toyota, Mazda) uçacak. Fiat nerede olacak ya yok olup gidecek ya da Fiat’ı bir marka satın alacak. Fiat mali kriz içerisinde bunu da atlatması çok zor görünüyor

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu