Featuredİlk Sürüş

Mercedes-Benz X250d 4 MATIC | TEST




  • Motor: 2298 cc, 4 silindirli, turbo dizel
  • Güç: 190 HP @ 3750 d/d
  • Tork: 450 Nm @ 1500-2500 d/d
  • Şanzıman: 7-ileri otomatik
  • 0-100 km/s: 11,8 sn
  • Son hız: 175 km/s
  • Yakıt tüketimi: Fabrika verisi ortalama 7.9 litre/100 km

+ Yalıtım
+ Konfor
+ İç mekan kalitesi
+ Güvenlik

Eşya gözleri eksikliği
Performans daha iyi olmalıydı
A sütununda kapı tutamağının olmaması

OTOPARK

Sürücünün Adresi.

İlgili Makaleler

5 Yorum

  1. Senelerdir pick up binmişim. Pick up iş aracıdır , arazi aracıdır . Bakım aralıkları , bakım maliyetleri , parça fiyatları , sorunsuzluğu ön planda olmalıdır. Toplam maliyet analizi yapılmalıdır. Heveslileri alacak , servis ve parça fiyatları ile karşılaşınca satmaya yer arayacak. Mercedes’ten minibüs olsaydı VW Transporter’in üçte biri kadar satmazdı , Mercedes’ten minivan olsaydı Renault Kangoo’nun Fiat Doblo’nun vs. beşte biri kadar satmazdı. Mercedes’ten pick up ta olmaz. Herkes işini yapsın .

  2. Citan tutmadı bu mu tutacak? Navara’nın üstüne Mercedes logosu koymakla bu pikapın satıcağının hiçbir garantisi yok. Satacak olsaydı zaten Kangoo bazlı Citan satardı! Dünyada SUV’lar ve pikaplar konusunda Japonlar ve Amerikalılar liderdir Almanlar ne anlar pikap yapmaktan. Renault-Nissan işbirliği Mercedes’i bitirmiş ve algısını da iyice düşürmüş durumda. Kangoo-Citan, Navara-Alaskan-X-Serisi. Mercedes yöneticileri hala nasıl bir hata yaptıklarının farkında değiller. Renault Alaskan ülkemizde X-Serisi’nden daha uygun fiyata satılacaktır.. X-Serisi ve Amarok’un bu sınıfta hiçbir şansı yok..

  3. Mercedes son yıllarda ciddi olarak bir düşüş içerisinde. Anlaşılan Mercedes Citan’dan hiçbir ders çıkarmamış olacak ki böyle bir maceraya atılmış. Türkiyede Mercedes Citan akıbetine uğrayabilir eğer Mercedes markasına güvenip paralı şehir kovboylarına satmayı hedeflemiş ise. Ticari de Citan fiyatlamasında da millet pahalı ticari arabaya sadece Mercedes markasından ötürü itibar etmemişti. Mercedes, kendini Mercedes yapan şeylerden iyice uzaklaşma yolunda bir adım daha attı. Önce ucuz olsun diye Mercedes’e yakışmayan araçlar, ardından kangoo’ya Mercedes amblemi yapıştırıp satmak, şimdi de asla tutunamayacağı bir alanda araç üretmek. Dış tasarımı da iç tasarımı gibi vasat bir pikap olmuş

  4. Evet pick up dediğin Amerikan olur yada Amerika için üreten Japonlar yapar. Doğru mu doğru yalnız bu ülkede sanki pick up mis gibi insanlar amarok alıyor mu alıyor demekki pick up i sadece almak için alan şehirde inşaat yapan yolunda asfalt olan fakat binmek için binen bir kitle zaten otomobil gibi kullanıyor yani mercedes mutlaka satacaktır. Örneğin Pickup almak yerine Amarok alacak olsam (Pickup yerine amarok çünkü amarok Pickup değil kuga nin islakta çıktığı yeri kuruda bile çıkamadı testte gerisini düşünmek dahi istemiyor insan)amarok değil X class alırdım çünkü hem dağa konforlu hem şehre daha uygun hem daha şık. Zaten Pickup demiyoruz Amarok yerine alınacak X class. Yoksa pick up dediğin Ranger dır. Japonlara iyi ama özellikle yeni Hilux bozdu USoffroad forumda önceki nesil 8 puan alışkın yenisi 5.5 puan aldı ki önceki Ranger 8 puan almış ve Hilux ile denkken yenisi 8.5 aldı F150 10 puan ile zaten benchmarkı temsil ediyor devamı da Silverado ram vs. Nissan da altyapı olarak yenisinde sağlam değil daha şehir odaklı o da o kervan katılıp şehirli olmayı seçti. Velhasıl Pickup ruhuna hakaret eden araçlar ve kullanıcılar görmek açıkçası insanı rahatsız ediyor nasıl 4×2 Suv moda olmuşsa bu sınıfta iyice coluk çocuk yeri oldu.

  5. Toyota, Honda, Nissan, Ford Amerika’daki pikaplarını Türkiye’ye getirse başta Mercedes olmak üzere bütün markalar saygı duyar. Yok bunlar yetmediyse Dodge RAM, Cadillac Escalade EXT, GMC’nin pikaplarına bakmanızı öneririm. Güya Mercedes bu pikapı “premium pikap” olarak tanımlıyor oysa bu aracın premium pikapla uzaktan yakından hiçbir alakası yok. Mercedes’in adına, şanına, kalitesine ve tarihine yakışmayan bir pikap Mercedes madem “premium pikap” yapacaksın o zaman Cadillac Escalade EXT gibi bir pikap yapacaktın bu olmamış Mercedes’e yakışmayan bir pikap olmuş. Toyota, Honda, Nissan, Ford, Dodge RAM, GMC, Cadillac’ın Amerika’daki pikapları kamyon gibi birşey..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu