Haberler

Suzuki Vitara’ya hafif makyaj operasyonu geliyor




Japon otomobil üreticisi Suzuki, başarılı SUV modeli Vitara’nın makyajlı versiyonunu Cenevre’de duyurmaya hazırlanıyor. Küçük bir makyaj operasyonu geçirecek olan Suzuki Vitara ile ilgili yenilikler haberimizde!

Makyajlı Suzuki Vitara, Cenevre’de görücüye çıkacak

Casus kameralara yakalanan makyajlı Vitara, bünyesinde ağırlıklı olarak küçük dokunuşlar barındıracak. Aracın kamuflajlı görüntülerinde yeniden tasarlanan ızgara bölümü ve tamponlar dikkat çekerken, arka bölümde de yeni LED stoplar görülüyor. İç mekanda ise tıpkı aracın dışı gibi ciddi bir yeniliğin olmadığı raporlanıyor.

Suzuki’nin Macaristan’da üretilmeye devam edecek aracın motor seçeneklerinde de herhangi bir güncelleme görünmüyor. Ülkemizde satılan 1.6 litrelik motor seçeneği, seçilen donanım paketine göre önden veya dört tekerden çekiş sistemi ile eşleşmeye devam edecek. Son olarak Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak olan makyajlı Vitara’nın Nisan ayında satışa sunulacağını belirtelim.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. Vitara Macaristan'daki Magyar Suzuki fabrikasında üretiliyor. Haber akışı yoğun olduğu için ufak bir karışıklık olmuş, düzenledim.

  2. İç mekan kalitesi Japonlar’a göre çok zayıftı. Umarım makyajlı kasasında bunu iğleştirmişlerdir

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu