FeaturedHaberler

Tamamen yeni Peugeot 508 Cenevre’de duyurulacak




Bir süredir SUV ailesini genişletmekle meşgul olan Peugeot, eski modellerini de yenilemeyi ihmal etmiyor. Markanın bir süredir üzerinde çalıştığı yeni Peugeot 508‘in resmi duyurusu Cenevre’de yapılacak.

Yeni Peugeot 508, D segmentini karıştırmaya geliyor

8-18 Mart tarihleri arasında düzenlenecek olan Cenevre Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkacak yeni 508, D segmentine yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor. Fransız markanın Exalt adlı konseptini temel alacak otomobilin Instinct adlı konseptten de esintiler taşıması bekleniyor. İç mekanda i-Cockpit ile sportiflik ve lüksü birleştirecek olan araç, artan malzeme kalitesiyle beraber Avrupalı rakiplerine kıyasla daha rekabetçi olmayı hedefliyor.

PSA’nın EMP2 platformu üzerine geliştirilen yeni Peugeot 508, muhtemelen kaputunun altında oldukça cömert bir motor seçeneği sunacak. 1.2 litrelik benzinli motorun yanı sıra 1.6 ve 2.0 litrelik turbo dizel motorların yer alacağı araçta bir de hibrit motor seçeneği bulunacak. Almanların sarsılmaz kalesi olarak bilinen D segmentinde pastadan pay kapmak isteyen Peugeot, bakalım aradığı başarıyı yeni 508’de bulabilecek mi?

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Siluet Arteon’u andırıyor önü de Mercedes’i. Peugeot yeni 508’le önceki modelin başarısızlığını bu sefer kırabilir. Peugeot son yıllarda tasarımını ve kalitesini çok geliştirdi. Ancak Peugeot ülkemizde geçmişe dayanan kötü marka imajı yüzünden kaybediyor. Peugeot her ne kadar marka imajını yeni modelleriyle arttırmış olsada zamanla kendini daha da geliştirecektir

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu