FeaturedHaberler

550 beygirlik Jaguar F-Pace SVR ortaya çıktı




İngiliz otomobil üreticisi Jaguar, SUV modeli F-Pace’in performans sürümü olan SVR modelini duyurdu. 550 beygir gücüyle büyüleyen Jaguar F-Pace SVR ile ilgili detaylar haberimizde!

İngiliz asaleti performansla buluştu: Jaguar F-Pace SVR!

Tasarımında normal versiyonuna göre büyük bir yenilik bulunmayan F-Pace SVR, dış yüzünde aerodinamik güncellemelerde bulunmuş. Hava girişleri büyütülen ön tamponun haricinde kaput, çamurluk ve arka tampona yeni havalandırma yarıkları açılmış. Ayrıca SVR ile beraber gelen dörtlü yeni egzoz sistemi de arka tamponun yapısını tamamen değiştirmiş. İç mekanda ise 12.3 inçlik sürücü bilgi sistemi ve 10 inçlik Touch Pro multimedya sisteminin yanı sıra SVR logolu deri koltuklar gözden kaçmıyor.

21 inçlik jantların yol tutuşunu arttırdığı Jaguar F-Type SVR, elektronik diferansiyel kilidi ve sertleştirilen yaylarıyla daha keyifli sürüş deneyimi sunuyor. Kaputunun altında 5.0 litrelik süperşarjlı V8 motor bulunan araç, 550 beygir güç ve 680 Nm tork gibi ciddi değerlere sahip. Ayrıca dört tekerden çekiş sistemi ve 8 ileri otomatik şanzıman da performanslı modeli destekleyen özellikler arasında yer alıyor. Son olarak 79.990 dolar başlangıç fiyatıyla satışa sunulacak otomobilin yaz aylarında yollarda olacağını belirtelim.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

6 Yorum

  1. Param olsa ne mercedes ne bmw ne audi alırdım.. Şu jaguar, volvo gibi markalar çok daha çekici ve elit geliyor bana.

    1. olmuyor şuan en dişli rakibi Stelvio QV onun dışında Velar SVR gelirse o da olabilir ama RRS üst lig de kalıyor

  2. Ne tasarıma baktım ne motora, 79.990 dolar kısmında takılı kaldım.

    Adamlar için bu araba 80k birime alınabiliyor hatta üreten ülkede yaşayan İngiliz olduğunuzu düşünürseniz 57bin Pound.
    Benim 80k birim ile alabilediğim araba Polo!
    57k birim ile alabildiğim araç ise Egea!

    Küfür etmicem, tamam tamam. Geçer birazdan…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu