Haberler

Brabus AMG E63 S, lüks segmentin yeni canavarı olacak




Brabus, Cenevre Otomobil Fuarı için özel olarak hazırladığı AMG E63 S adlı modelin duyurusunu gerçekleştirdi. Alman modifiye firması, yaptığı geliştirmeler ile lüks aracı müthiş bir hız makinesine dönüştürmüş!

Brabus’un canavarı AMG E63 S artık daha da iddialı!

Brabus 800 serisinin yeni üyesi olan araç, geçtiğimiz yıl duyurulan Brabus 700 serisi AMG E63 S ile temel olarak aynı kasa üzerinde geliştirilmiş. Motorunda yapılan çalışmalar sayesinde iyice güçlenen otomobil, performansıyla hızlı bir süper spor otomobili aratmıyor.

Karbon fiber gövde panelleri ile ağırlığı azaltılan araç, kaputunun altında 4.0 litrelik V8 motoru taşımaya devam ediyor. Standart E63 S AMG modelinde 612 beygir güç üreten bu motor, yapılan güncellemeler sayesinde 789 beygirlik bir canavara dönüşmüş. 3900 beygirde 1.000 Nm tork üreten aracın 0’dan 100 kilometre hıza sadece 3 saniyede çıktığını belirtelim.

300 kilometrelik elektronik hız limitörünü iptal edeceğini belirten Brabus, otomobilin maksimum hızının ne kadar olduğunu sır gibi saklıyor. Ancak üzerinde bu denli çalışılmış otomobilin ciddi bir hızlanma sunacağını şimdiden söyleyebiliriz. 6 Mart’ta Cenevre’de görücüye çıkacak Brabus AMG E63 S’in yaklaşık 250.000 Euro’luk fiyat etiketinin olması bekleniyor.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

7 Yorum

    1. Onlarca Ceo haber editörü spiker gazeteci portakalı mandalinası koçu kuzusu varken milletin vekili mi battı size. Hem araştır bakalım kaç vekil çocuğu almış Vekil maaşı 15.000tl + her türlü gider karşılanıyor. 1.500.000 ÷ 15.000= 100 ay yapar. 10 yıl sonra alır vekil çocuğu. Tabi babası 10 yıl vekil kalırsa. Vekillere de öğretmen maaşı verecek halimiz yok ya kendinizi avutun sadece

  1. Iskender™ demiş ki:

    Milletvekili çocukları bunu beğendi.Hepsini görüntüle…

    Türkiye'de bu arabanın standartı başbakandan başlıyor zaten bi o bir de diğerinin çocukları alabilir Mercedescikleri 🙂

  2. 3900 beygirde 1.000 Nm tork üretir demişsiniz.3900 devir olucaktı yanlış olmuş 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu