FeaturedHaberler

Makyajlı Mercedes-AMG C43 Sedan tanıtıldı




Mercedes, performanslı sedan model grubunda yer alan AMG C43 Sedan modelinin makyajlı versiyonunu duyurdu. Kozmetik yeniliklerin yanı sıra motoru da geliştirilen Mercedes-AMG C43 Sedan ile ilgili detaylar haberimizde!

Yeni turbo ve küçük dokunuşlar: 2019 Mercedes-AMG C43 Sedan!

Dış tasarımında büyük bir yeniliğin yaşanmadığı AMG C43 Sedan; gümüş detaylı ön ızgara, yeni tamponlar ve güncellenen egzoz çıkışlarıyla geliyor. Mercedes’e göre yeni parçaların aerodinamik verimliliğinin üst seviyeye taşıması adına rüzgar tüneli verilerinden faydalanılmış. Ayrıca gece paketi opsiyonu ile beraber dış mekandaki krom detaylar yerini parlak siyah renklere bırakıyor.

Aracın iç mekanında bizleri üç farklı ambiyans moduna sahip 12.3 inç boyutunda dijital gösterge paneli karşılıyor. 10.25 inçlik bilgi-eğlence sisteminin yanı sıra Nappa deri direksiyon simidi ve karbon fiber kaplamalar göze çarpan detaylar arasında yer alıyor.

Mercedes-AMG C43 Sedan’ın kaputunun altında ise 3.0 litrelik turbo V6 motor yerini muhafaza ediyor. Turbo güncellemesi ile gücü 385 beygir seviyesine çıkan motorun 520 Nm’lik torku ise sabit kalmış. 4Matic AWD çekiş sistemi ve 9 ileri AMG Speedshift şanzımana sahip olan araç, yıl sonuna kadar satışa sunulacak.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

5 Yorum

  1. Araç çok güzel de anlayamadığım bir mevzu var. Biturbo + 3.0 litre hacim + V6 bir motor günümüz şartlarında niye 385 hp'lik güçle satışa sunulur ki ? 2.0 litre 4 silindirli çoğu hothatch artık bu seviyelere geldi zaten.

  2. Cenk demiş ki:

    Araç çok güzel de anlayamadığım bir mevzu var. Biturbo + 3.0 litre hacim + V6 bir motor günümüz şartlarında niye 385 hp'lik güçle satışa sunulur ki ? 2.0 litre 4 silindirli çoğu hothatch artık bu seviyelere geldi zaten.Hepsini görüntüle…

    Aynen öyle A45 Amg bile 2 litre motorla 375 beygir gibi bir güce ulaşmışken bu hamlenin tek bir anlamı var daha ulaşılabilir(!) AMG modeli çıkarmak. Tabi ne kadar ulaşılabilir olacağı tartışılır ayrı konu.

  3. trkskbn demiş ki:

    Aynen öyle A45 Amg bile 2 litre motorla 375 beygir gibi bir güce ulaşmışken bu hamlenin tek bir anlamı var daha ulaşılabilir(!) AMG modeli çıkarmak. Tabi ne kadar ulaşılabilir olacağı tartışılır ayrı konu.Hepsini görüntüle…

    Dediğin gibi muhtemelen c63 amg coupe ve c63 amg coupe s modellerinin sahip olduğu 476 hp ve 510 hp'lik güçlere yaklaşmasın, c63 serisine göre daha ulaşılır olsun diye böyle bir yol izlemişler. Fakat insan yine de 3.0 V6 Biturbo dediğin zaman daha fazla güç beklentisine giriyor haliyle.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu