FeaturedHaberler

Mercedes A-Serisi Sedan, Nürburgring’de görüntülendi




Mercedes-Benz’in önümüzdeki dönemde tanıtacağı yeni modeli A-Serisi Sedan, ünlü Nürburgring pistinde zaman turu atarken ortaya çıktı. Tanıtımına az bir zaman kala objektiflerden kaçamayan Mercedes A-Serisi Sedan ile ilgili detaylar haberimizde!

Mercedes A-Serisi Sedan, Ring’de tam gaz yakalandı!

Ağır kamuflaj altında görüntülenen otomobil, görünüşe göre artık seri üretim aşamasına gelmiş durumda. Tipik bir A-Serisi olduğunu belli eden sedan aracın arka kısmı CLA modeline oldukça benziyor. Ayrıca test aracının sportif görünüşü, olası bir AMG pakete göz kırptığını bize gösteriyor.

Mercedes A-Serisi Sedan’ın iç mekanıyla ilgili elimizde daha fazla bilgi var. A-Serisi Hatchback ile tasarımı paylaşması beklenen iç mekanda MBUX adlı dijital sürücü göstergesi ve multimedya ekranı opsiyon olarak sunulacak. Baz versiyonda gelecek kombinasyonda ise analog sürücü göstergesi olarak yer alacak. Bunun dışında aracın güvenlik donanımları da kardeşine benzer olacak.

A-Serisi Sedan’ın kaputunun altında ise iki adet benzinli motor seçeneğinin yer alması kesinleşti. 224 beygir güç üreten 2.0 litrelik turbo motor Amerika pazarı için sunulacakken, Avrupa için 1.3 litre hacminde ve 163 beygir gücünde benzinli motor bizleri karşılayacak. Ayrıca Avrupa pazarına özel olarak 1.6 litrelik dizel motor seçeneğinin de beklendiğini belirtelim.

Bu yılın sonlarında resmileşmesi beklenen A-Sedan’ın yollara çıkması ise önümüzdeki yılın ortalarını bulacak.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

6 Yorum

  1. CLA varken saçma olmuş, bunu yapacaklarına şu tüm modellerdeki arka diz mesafesine bir çare bulsalarmış.

  2. Ben anlamadım, CLA zaten A serisinin sedanıydı? Şimdi bir de A sedan mı çıkartıyorlar yani CLA'ya ek? Ne gerek var?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu