FeaturedHaberler

PSA platformlu Opel Mokka X görüntülendi




Opel’in crossover modeli Mokka X, Finlandiya’da ikinci jenerasyonuyla görüntülendi. Alman markanın PSA tarafından geliştirilen ilk modeli olan Opel Mokka X ile ilgili detaylar haberimizde!

Mimarisi Fransız ama genleri hala Alman: Opel Mokka X!

Ağır kamuflaj ile ortaya çıkan yeni Mokka X’in tasarımı ile ilgili herhangi bir tahminde bulunamıyoruz. Fakat boyutları genişleyen aracın Insignia ile benzer bir tasarım dili kullanabileceğini söyleyebiliriz. PSA’nın yeni platformu EMP1 üzerinde yükselecek Opel Mokka X, bu sayede DS3 Crossback ile de kardeş olacak. Adaptif LED farlar, LED stoplar ve 8 inçlik bilgi-eğlence sistemi yeni Mokka X ile gelecek yenilikler arasında yer alıyor.

Opel’in PSA grubuna satılması, motor ailesinin de önemli ölçüde yenileneceği anlamına geliyor. Aracın kaputunun altında 1.2 litrelik 3 silindirli PureTech benzinli motor ve 1.6 litrelik HDi dizel motorun yanı sıra 2.0 litre hacmindeki bir hibrit motorun da bulunması bekleniyor. Standart olarak önden çekiş ile satışa sunulacak Mokka X, dört çeker sistemini de opsiyon olarak sunacak. Son olarak Opel’in Eisenach fabrikasında üretimi yapılacak yeni Mokka X’in yıl sonunda duyurulmasının beklendiğini belirtelim.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Cam tuşları silecek far kolları yüzyıllardan beri değişmeyen peugeot citroen parçaları olsun da göriyim ben sizin opel seviciliğinizi ahhaha

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu