FeaturedHaberler

Renault’un test katırının ardında Kadjar RS mi var?




Renault’un ortaya çıkan yeni test aracı, ilginç tartışmaları da beraberinde getirdi. Test edilen prototipin altında markanın uzun süredir beklenen modeli Kadjar RS yatıyor olabilir!

Renault Kadjar RS iddiaları yeniden alevlendi

Renault Sport patronu Patrice Ratti, geçtiğimiz yıl RS etiketi taşıyan bir SUV modelin gelebileceğini ima etmişti. İddia olarak kalan açıklamadan aylar sonra Renault Kadjar’ın performans versiyonuna ait olduğu iddia edilen bir test katırı Romanya’da görüntülendi. Sürüş pozisyonunun yükseltildiği görülen aracın arka bölümü yeniden düzenlenmiş. Bu bağlamda dört tekerden çekiş sistemi ve sol tekere yönlendirilen egzoz çıkışı dikkat çekiyor.

Eğer prototip olarak kullanılan araç gerçekten bir Kadjar RS ise araçta limitli kaymalı diferansiyel ve sert süspansiyonlar gibi ayrıntıların yer alması olası görünüyor. Aracın kaputunun altında Megane RS modelinde gördüğümüz 280 beygir güç üreten 1.8 litrelik turbo motorun yer alması güçlü bir ihtimal. Renault bakalım sevenlerine bir sürpriz yapıp yakında yollara bir SUV RS modeli indirebilecek mi?

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu