FeaturedHaberler

Subaru Viziv Tourer konsepti yeni Levorg’a ışık tutuyor




Subaru, Cenevre Otomobil Fuarı’nda Viziv Tourer konseptini ziyaretçiler ile buluşturdu. Yeni Levorg hakkında pek çok ipucu veren otomobil ile ilgili detaylar haberimizde!

Subaru Viziv Tourer, yeni Levorg WRX olabilir mi?

Subaru, Viziv adlı konsept çalışmalarıyla etkileyici bir tasarım dengesi sunmayı başarıyor. Japon marka, Cenevre’de duyurusunu yaptığı Viziv Tourer ile bu geleneğini sürdürüyor. Station wagon gövde tipine sahip araç, markanın yeni tasarım diliyle uyumlu hatlar taşıyor. Karbon fiber malzemenin hakim olduğu otomobilde beşgen panjuru ve yüksek omuz çizgisi ilk dikkat çeken unsurları arasında yer buluyor.

4.73 metre uzunluk ve 1.93 metre genişliğe sahip olan konsept, 2.73 metrelik aks mesafesi ile başarılı bir yaşam alanı sunuyor. Dört tekerlekten çekişin standart olarak sunulduğu araçta 4 silindir Boxer motor grubunun yer alması bekleniyor. Ayrıca aynaların yerini alan kameralar, dokunmatik kapı kolları ve EyeSight sürüş asistanı konseptin dikkat çeken unsurları arasında bulunuyor.

Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılan konseptin önümüzdeki yıllarda yola çıkması planlanıyor. Levorg WRX gibi bir model olacağı tahmin edilen konsept, WRX modelinin wagon versiyonu olarak da üretilebilir.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

10 Yorum

  1. Subaru nun da artık modernleşmesi lazım güzel bir haber. Gelecekte ayakta kalmak çok mu çok zor olacak yoksa

  2. kanat o kanat sen bilmezsin pis italyalı

  3. alfhonso demiş ki:

    kanat o kanat sen bilmezsin pis italyalıHepsini görüntüle…

    Dorudur cahillik :dd

  4. Arabanın tasarımı harbiden çok güzel. Yalnız Aston'a ve Ford'a sövmeye başlasam mı artık bilemiyorum. Acaba kaç tane daha marka, şu altıgen formlu ızgarayı kullanmaya başlayacak merak ediyorum 😀

  5. Muhteşem duruyor. Subaru mükemmel bir iş çıkarmış seri üretime de bu tasarım yansırsa süper olur

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu