FeaturedHaberler

Yeni Volvo S60’ın en net görüntüsü sızdırıldı!




Yeni Volvo V60’ın sedan kardeşi olan Volvo S60, bir süredir kamuflajlı olarak test ediliyor. Aracın en net görüntüsü, sürpriz bir şekilde İsveç’te ortaya çıktı.

Küçük S90 ortaya çıktı: Karşınızda Volvo S60!

İsveç’ten yayın yapan bir internet sitesi üzerinden yayınlanan görüntü, Volvo’nun yeni sedan modelinin tasarımını gözler önüne seriyor. Arka bölümünü gördüğümüz yeni Volvo S60, büyük abisi S90’dan pek çok tasarım ögesini transfer ediyor. C formlu stop grubu göze çarpan araçta egzoz çıkışı ve kapı çıtaları gibi pek çok yerde krom kaplamalara yer verilmiş. Ayrıca tamamen siyah renkteki jantlar, sedan araca sportif bir görünüm kazandırmış.

Volvo V60 ile benzer bir iç tasarıma sahip olması beklenen otomobilin ön yüzü, CEO Hakan Samuelsson tarafından kamuflajlı olarak paylaşılmıştı. Bunun dışında her iki aracın motor ve aktarma tarafında da bazı bileşenleri paylaşması bekleniyor. Volvo V60’ta yer alan 2.0 litre hibrit motorlardan T6 Twin AWD 340 beygir, T8 Twin AWD ise 390 beygir güç üretiyor. Bu motorların yanı sıra 1.5 litrelik benzinli motorun da ailede yer almasını bekleyebiliriz.

Aktarma tarafında ise 6 ileri manuel ve 8 ileri Geartronic şanzıman seçeneklerinin olacağı otomobilin yaz aylarında duyurulması bekleniyor.

* Kapak görseli hayran çizimidir.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Yeni S60 görmek için V60’a bakmak yeterli. Ağabeyi “küçük S90” gibi duruyor. Güncel S60 2010’dan beri aynı kasayı kullanıyordu Volvo S60 yenilemek için çok geç kaldı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu