FeaturedHaberler

2019 BMW X5 kamuflajlı olarak görüntülendi




Alman otomobil markası BMW, mevcut model ailesini yenilemeye tüm hızıyla devam ediyor. Bavyeralı markanın büyük SUV modeli X5, kamuflajlı olarak objektiflere yansıdı. Yeni BMW X5 ile ilgili tüm detaylar haberimizde!

Agresif tasarımıyla büyük BMW görüntülendi: BMW X5!

Üzerindeki kamuflajları iyice hafifleyen ve seri üretim versiyonuna oldukça yaklaşan otomobil, yeni tasarımıyla oldukça agresif görünüyor. Devasa böbrek ızgaraları dikkat çeken yeni BMW X5, LED farları ile ön bölümünde bütünlük sağlamış. Arka bölümde ise üçlü LED stop grubu ve oldukça yüksek tutulmuş bagaj camı çok farklı bir BMW modeli imajı sergiliyor.

Yeni X5’in iç mekanı ise selefine daha geniş ve teknolojik bir çehreye kavuşuyor. CLAR platformunu kullanan araç, dış boyutlarını hemen hemen korumasına rağmen çok daha ferah bir yaşam alanı sunacak. Teknoloji tarafında ise yüksek çözünürlüklü yeni nesil dokunmatik ekran ve ikinci seviye otonom sürüş desteği dikkat çekiyor.

SUV modelin motor cephesinde ise radikal değişikliklerin olmayacağı ifade ediliyor. Otomobilin güncel versiyonunda yer alan 3.0 litrelik benzinli ile 2.0 ve 3.0 litrelik dizel motor seçenekleri yerini korumaya devam edecek. X5 M paketinde ise en az 600 beygir güç üreten 4.4 litrelik V8 motorun yer alması bekleniyor. Yeni platform ile beraber 300 kilograma kadar hafifleyecek yeni X5 M, böylece sınıfının en çevik modeli olabilir.

Yeni BMW X5’in, 4 Ekim’de kapılarını açacak olan Paris Otomobil Fuarı’nda tanıtılması bekleniyor.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. bmw yeni 5 serisinde eski kasanın ötesine geçemediği gibi bu yeni X5 'in de eskisinden tasarımsal olarak pek bir farkı olmayacak.

  2. BMW bıraksın bu ayak işlerinide önce Mercedes-AMG Project One, Mercedes-AMG GT’ye rakip üretsin. Bu işler X5’le, X7’le olacak işler değil. Audi’nin bile elinde R8 var bu işler i8’le falan olacak değil. Güya yıllardır BMW bir süperspor çıkaracak daha çıkaracak..!!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu