FeaturedHaberler

Audi A1 Sportback kamuflajsız olarak görüntülendi




Audi’nin B-hatchback modeli A1 Sportback, yenilenen yüzüyle Almanya’da objektiflere takıldı. Üzerindeki kamuflajı tamamen atan yeni Audi A1 Sportback ile ilgili detaylar haberimizde!

Yeni Audi A1 Sportback, A3’ün mini bir kopyası olacak

Tamamen yenilenen A1 Sportback, yeni yüzüyle bambaşka bir araç haline gelmiş. Ön bölümünde sportif genleri baskın olan otomobilin bal peteği detaylı agresif tampon yapısı dikkat çekiyor. C sütunu belirgin bir şekilde genişleyen yeni A1 Sportback’in arkasında ise farklı kenar hatlarına sahip LED stop grubu göze çarpıyor.

VAG’ın başarılı platformu MQB üzerine geliştirilen Audi A1 Sportback, yeni jenerasyonunda yalnızca dört kapılı versiyona yer verecek. İç mekanında teknolojik ayrıntıların hakim olacağı araçta yepyeni bir dijital kokpit sisteminin yer alacağı belirtiliyor. Yenilenen modelin kaputunun altında üç silindirli 1.0 litrelik motorun yanı sıra, 1.5 ve 2.0 litrelik motorlar da seçenekler arasında yer alabilir. Ayrıca hibrit bir motor seçeneği de A1 Sportback ile beklenen yenilikler arasında bulunuyor.

Audi, tamamen elektrikli ilk modeli olan E-Tron’u Volkswagen grubunun Brüksel tesislerinde üretmek istiyor. Bu nedenle yeni A1 Sportback’in üretimi, SEAT’in kalesi olan Martorell’e kaydırılacak gibi görünüyor. Son olarak mini hatchback modelin yıl içerisinde tanıtılacağını belirtelim.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

6 Yorum

  1. İlk A1 bayağı ufaktı ama bu bayağı Polo boyutlarına yaklaşmış gibi duruyor.
    Bir önceki A1 quattro gibi bir şey gelse keşke 🙂

  2. Aynen tüm modelleri birbirine benzetin,matruşkalara binelim artık,bildiğin fast food sektörüne döndü 1 TL fazla veren büyük boyunu alıyor 😀

  3. Güzel olmuş ben beğendim..Resmen çağ atlamış araç
    Mini'den sonra 2012 modelini 2 yıl yaklaşık 60k kilometre kullanmıştım. Kullandığım en keyifli araçlardan biriydi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu