FeaturedHaberler

Audi’den 815 beygirlik canavar: e-Tron Vision Gran Turismo!




Audi, Gran Turismo oyunu için geliştirdiği pist konsepti e-Tron Vision Gran Turismo‘yu duyurdu. Yarış konsepti olarak gerçeğe dönüşen elektrikli spor otomobil ile ilgili detaylar haberimizde!

Audi e-Tron Vision Gran Turismo, elektrik motoruyla büyülüyor!

Audi, PlayStation 4 için geliştirilen simülasyon oyunu Gran Turismo Sport oyununda da kullanılacak yeni aracını uzun bir bekleyişin ardından tanıttı. Bir yarış otomobili konsepti olan e-Tron Vision, saf performans isteyen kullanıcıları hedef alıyor. Gücünü, her biri 268 beygirlik 3 adet elektrikli motordan alan araç toplamda 815 beygir gibi yüksek bir değere ulaşıyor. Konsept, bataryaları nedeniyle 1.450 kilogram gibi yüksek bir ağırlığa sahip olmasına rağmen 100 kilometre hıza yalnızca 2.5 saniyede ulaşıyor.

50:50 ağırlık dağılımı sayesinde benzersiz bir pist deneyimi sunan konsept, oyuna özel olarak geliştirildiği için birebir olarak yollara çıkmayacak. Ancak fütüristik araç, hafta sonu düzenlenecek Roma e-Prix’i dahil olmak üzere Formula-E sezonunun tamamında gösteri sürüşleri ile karşımızda olacak.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu