FeaturedHaberler

Geely’den Volvo destekli premium model: Bo Rui GE




Volvo, Proton, Lotus gibi markaların sahibi ve son olarak Daimler grubunun hissedarı olan Geely, yeni modeli Bo Rui GE’yi duyurdu. Çinli markanın premium sınıfa geçmesinin ilk adımı olan model, Volvo desteği ile dikkatleri üzerine topluyor!

Geely Bo Rui GE, Volvo’nun teknolojilerinden faydalanıyor

Emgrand EC8 modelinin devamı niteliğinde olan Bo Rui GE, Volvo’nun efsane modellerini tasarlayan Peter Horbury‘nin elinden çıkmış. Avrupai yapısı hemen kendini belli eden otomobil, markanın diğer modellerinden farklı olarak modern çizgiler taşıyor. İç mekanında deri ve cilalı ahşap malzemelerin ön plana çıktığı araçta 12 inç boyutunda büyük bir multimedya ekranı kullanılmış. Ayrıca akıllı telefon kablosuz şarjı, LED ambiyans aydınlatması ve dijital gösterge ekranı gibi özellikler iç mekandaki yapbozu tamamlıyor.

Geely Bo Rui GE’nin kaputunun altında ise Volvo XC40’tan alışkın olduğumuz 1.5 litrelik hibrit ünite bulunuyor. 7 ileri çift kavrama şanzıman ile kombine edilen motor, 48V’luk elektrik motoru ile 100 kilometrede yalnızca 5.8 litre yakıt tüketiyor. İlk etapta Temmuz ayında Çin’de satışa sunulacak aracın dünya genelinde de vitrinlerde olacağını belirtelim.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Fiyat çok önemli. Fiyattan bağımsız güzel olmuş ülkemizde de 1.5 hybrid oldukça tutar. Fiyatı C serisi fiyatında olursa ben alırdım lakin bir 5 serisi parası dq vermezdim

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu